اثرات مخرب استرس گرمایی بر تولید طیور: فواید بتائین و پلی فنول ها

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 15

تعداد کلمات : 7100

مجله : Poultry

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
8 آگوست 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1456 بازدید
43,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اثرات مخرب استرس گرمایی بر تولید طیور: فواید بتائین و پلی فنول ها

چکیده

  مدیریت و کنترل شرایط دمای محیط با استفاده از استراتژی‌های عملی برای جلوگیری از اثرات منفی دمای بالای محیط، بهبود تولید و رفاه طیور بسیار مهم است. دمای محیطی بالا یکی از عوامل مهمی است که تولید طیور در فصول گرم سال یا در مناطق گرمسیری را به چالش می کشد و باعث ایجاد استرس گرمایی (HS) می شود. اثرات مضر HS بر جوجه های گوشتی از کاهش عملکرد رشد تا اختلال در کیفیت گوشت طیور متغیر است. HS پاسخ های فیزیولوژیکی ناشی از تغییر در پارامترهای خون را مختل می کند، که می تواند منجر به کاهش کیفیت محصول با کاهش رطوبت و تغییر در تولید آنزیم های آنتی اکسیدانی و در نتیجه افزایش استرس اکسیداتیو شود. تمرکز بر استفاده از مکمل‌های تغذیه‌ای به عنوان یک استراتژی مقرون‌به‌صرفه بهبود HS، مانند بتائین و پلی‌فنول‌ها بوده است. مکمل جیره جوجه های گوشتی با پلی فنول ها با هدف افزایش عملکرد رشد از طریق کاهش سطوح استرس اکسیداتیو در بافت ها تحت شرایط HS استفاده شده است. علاوه بر این، استفاده از بتائین به عنوان یک اسمولیت با هدف محافظت از بافت ها در شرایط استرس اسمزی است. بررسی فعلی نشان می‌دهد که بتائین و پلی‌فنول‌ها در شرایط حیاتی مانند HS برای محافظت از بافت‌ها از آسیب اکسیداتیو ضروری هستند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Deleterious Effects of Heat Stress on Poultry Production: Unveiling the Benefits of Betaine and Polyphenols

Abstract

 Managing and controlling environmental temperature conditions using practical strategies is crucial to avoid the negative impacts of high environmental temperature, improving poultry production and welfare. High environmental temperature is one of the significant factors challenging poultry production during hot seasons or in tropical areas causing heat stress (HS). The detrimental effects of HS on broilers range from reduced growth performance to impaired poultry meat quality. HS impairs physiological responses caused by alteration in blood parameters, which could lead to impaired product quality by reducing moisture content and altering the production of antioxidant enzymes resulting in increased oxidative stress. There has been a focus on the use of nutritional supplements as a cost effective HS amelioration strategy, such as betaine and polyphenols. Supplementing broiler chicken’s diets with polyphenols aims to enhance growth performance via reduced levels of oxidative stress in tissues under HS conditions. Furthermore, using betaine as an osmolyte aims to protect tissues during osmotic stress conditions. The current review reveals that betaine and polyphenols are essential under crucial conditions such as HS to protect tissues from oxidative damage.