اثرات سودمند چای سبز: یک مرور منابع

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 25

تعداد کلمات : 5700

مجله : Chinese Medicine

انتشار : 2010

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
30 اکتبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1484 بازدید
28,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اثرات سودمند چای سبز: یک مرور منابع

چکیده

 اثرات سودمند چای سبز برای برای طیف وسیعی از بیماری‌ها از جمله انواع مختلف سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی و کبدی، گزارش شده است. بسیاری از این اثرات سودمند چای سبز مربوط به کاتچین، به خصوص اپی گالاکتوکین-۳- گالات می‌باشند. شواهدی از مطالعات برون تنی (ازمایشگاهی) و حیوانی در خصوص مکانیسم‌های اصلی کاتچین چای سبز و فعالیت‌ها و کارکردهای بیولوژیکی آن‌ها وجود دارد. هم چنین مطالعات انسانی در خصوص استفاده از کاتچین چای سبز برای درمان سندرم متابولیک، مانند چاقی، دیابت نوع دوم، و عوامل خطر قلبی عروقی وجود دارد. مصرف طولانی مدت کاتچین چای می‌تواند در مقابله با چاقی ناشی از رژیم غذایی و دیابت‌های نوع ۲ سودمند باشد و این موجب کاهش خطر بیماری‌های کرونر می‌شود. تحقیقات بیشتر مطابق با استانداردهای بین المللی بایستی برای پایش اثرات بالینی و فارماکولوژیکی چای سبز و تشریح مکانیسم‌های عمل آن انجام شوند.

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Beneficial effects of green tea: A literature review

Abstract

The health benefits of green tea for a wide variety of ailments, including different types of cancer, heart disease, and liver disease, were reported. Many of these beneficial effects of green tea are related to its catechin, particularly (-)-epigallocatechin-3-gallate, content. There is evidence from in vitro and animal studies on the underlying mechanisms of green tea catechins and their biological actions. There are also human studies on using green tea catechins to treat metabolic syndrome, such as obesity, type II diabetes, and cardiovascular risk factors. Long-term consumption of tea catechins could be beneficial against high-fat diet-induced obesity and type II diabetes and could reduce the risk of coronary disease. Further research that conforms to international standards should be performed to monitor the pharmacological and clinical effects of green tea and to elucidate its mechanisms of action.