عنوان فارسی مقاله: اثر سطوح نسبت کربن به نیتروژن و تراکم Labeo victorianus بر کیفیت زیست محیطی استخر با استفاده از آرد ذرت به عنوان منبع کربن
چکیده
مانع و مسئله اصلی در تکثیر و پرورش صنعتی ماهی، مدیریت پسماندهایی است که برای محیط زیست مضر است. برای کاهش اثرات زیست محیطی مربوط به تصفیه فاضلاب، روشهایی باید برای اجتناب از کاهش کیفیت محیط استخر در نظر گرفته شوند. افزودن مواد کربنی به محیطهای تکثیر ضمن تغییر سطوح نسبت کربن و نیتروژن، یکی از بهترین راهبردهای نیتریت و آمونیوم در استخر است. این مطالعه شش استخر خاکی ۱۵۰ متر مربعی برای بررسی اثر نسبت C/N(10 و ۲۰) و تراکم (۱۰، ۱۵ و ۲۵ ماهی در متر مربع) بر روی کیفیت آب، کیفیت رسوب و رشد Labeo victorianu انجام شد. همه تیمارها در سه تکرار طی دوره زمانی ۷۲ روز انجام شدند. جیره فرمول شده حاوی ۳۰ درصد پروتین خام با نسبت C/N 10 استفاده شد. آرد ذرت به عنوان منبع کربوهیدرات برای تغییر نسبت C/N و نیتروژن آمونیوم کل، نیتریت- نیتروژن و نیتریت-نیتروژن در ستون آب و نیتروژن کل در رسوب استفاده شد. کمترین نسبت کارایی پروتین، نرخ رشد ویژه و نسبت تبدیل تبدیل غذایی بالا برای جیره با نسبت C/N 10 ثبت شد. بر اساس بیشترین رشد، بقا، تولید و مزایای خالص، نسبت C/N برابر با ۲۰ تراکم ۲۵ ماهی در متر مربع به صورت بهینه است. از این روی، افزایش کربوهیدرات در تکثیر L. victorianus یک گزینه مناسب برای تکثیر و پرورش پایدار است(اثر سطوح نسبت کربن به نیتروژن).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.