عنوان فارسی مقاله:اسانسها و عصارههای گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی
چکیده
میکروارگانیسمهای پاتوژنیک نه تنها منجر به کاهش کیفیت مواد غذایی و خسارت پس از برداشت می شوندف بلکه تولید سموم و توکسین میکنند. اسانسها و عصارههای گیاهی از دیرباز به عنوان منبع طبیعی مواد ضد میکروبی برای مدیریت تهاجم میکروبی روی محصولات غذایی، به خصوص میوهها و سبزیجات تازه استفاده شدهاند. این موارد معمولاً توسط سازمان غذا و داروی آمریکا به صورت ایمن در نظر گرفته میشوند زیرا سازگار با محیط زیست بوده و هیچ گونه بقایایی ندارند. آنتی میکروبهای مصنوعی کاربردهای گستردهای دارند، باثباتتر هستند و از این رو در سیستم بیولوژیکی مداوم و بیشتر در معرض خطرات سلامتی مصرف کننده تداوم داشته و این باعث کاهش استفاده از آنها شده است. وقوع میکروارگانیسمهای مقاوم به ضد میکروب به دلیل وجود مکانیسم دفاعی گسترده آنها، باعث ایجاد مشکلاتی در حفظ مواد غذایی میشود. فعالیت ضد میکروبی عصارههای گیاهی طبیعی و روغنهای اساسی به چندین مولکول نسبت داده میشود که برای مبارزه با جمعیت میکروبی مقاوم به آنتی بیوتیک مناسب است. در این فصل، منبع، ترکیب و فعالیت ضد میکروبهای طبیعی با منشاء گیاهی، عصارههای گیاهی و روغنهای اساسی با هدف شناسایی کاربردهای متنوع احتمالی آنها در کالاهای میوه و تره بار پس از برداشت مورد بحث قرار گرفته است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.