بررسی ایزوتوپ ها و استخوان های باستانی و کهن

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 45

تعداد کلمات : 15000

مجله : Archaeometry

انتشار : 2008

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
21 فوریه 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1759 بازدید
28,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:بررسی ایزوتوپ ها و استخوان های باستانی و کهن

 چکیده

 در این بررسی پیشرفت ها و ترقی های صورت گرفته در کاربرد ابزار ایزوتوپ نوری پایدار در سازگاری های دوره های مختلف غذایی از دهه ۱۹۷۰ به بعد ترسیم می شود. این مقاله با طرح اصول اصلی حاکم بر توزیع ایزوتوپهای نور پایدار در تارهای غذا و مسائل مربوط به کنترل کیفیت مخصوص بافتهای کلسیفیه مورد استفاده در این تجزیه و تحلیل آغاز می شود و سپس به شرح مطالعات تاریخی برجسته می پردازد که پیشرفت عمده ای داشته اند ، یا در کاربردهای باستان شناسی آنها یا در افزایش درک ما از ابزارها موثر بوده اند. این موارد شامل اتخاذ کشاورزی ذرت ، رژیم های غذایی متمرکز در دریا در میان جمع کنندگان شکارچی ساحلی ، سطح تغذیه ای در میان انسانهای مدرن دوره یخبندان و نئاندرتال ها و استفاده از منابع ساوانا توسط انسانهای اولیه در آفریقا است. توجه ویژه ای به پیشرفت حاصل شده در رسیدگی به چالش های ناشی از این مطالعات ، از جمله مسائل مربوط به مسیریابی مواد مغذی رژیم غذایی ، داده شده است. من با برخی از  شواهد ، درمورد اینکه این رشته در دهه آینده یا حدوداً به کجا می رود ، نتیجه گیری می کنم(استخوان های باستانی و کهن).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: ON ISOTOPES AND OLD BONES

Abstract

This review charts the developments and progress made in the application of stable light isotope tools to palaeodietary adaptations from the 1970s onwards. It begins with an outline of the main principles governing the distribution of stable light isotopes in foodwebs and the quality control issues specific to the calcified tissues used in these analyses, and then proceeds to describe the historical landmark studies that have marked major progress, either in their archaeological applications or in enhancing our understanding of the tools. They include the adoption of maize agriculture, marine-focused diets amongst coastal hunter– gatherers, trophic level amongst Glacial-period modern humans and Neanderthals, and the use of savannah resources by early hominins in Africa. Particular attention is given to the progress made in addressing the challenges that have arisen out of these studies, including issues related to the routing of dietary nutrients. I conclude with some firm, and some more speculative, pointers about where the field may be heading in the next decade or so.