آنتی اکسیدان ها: اثرات آن‌ها بر روی استرس اکسیداتیو جوجه گوشتی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 26

تعداد کلمات : 8700

مجله : SEA

انتشار : 2017

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
30 مارس 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1117 بازدید
11,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:آنتی اکسیدان ها: اثرات آن‌ها بر روی استرس اکسیداتیو جوجه گوشتی وپایداری اکسیداتیو گوشت آن

چکیده

رنسیدیته اکسیداتیو، یکی از عوامل اصلی کاهش کیفیت غذا برای مصرف انسان محسوب می‌شود. علاوه بر تولید رایحه و بوی نامطبوع، رنسیدیته اکسیداتیو عامل اصلی زوال طعم، بافت، پیوستگی، ظاهر و ارزش غذایی می‌باشد. به همین ترتیب در موجودات زنده، استرس اکسیداتیو یک مکانیسم مهمی است که منجر به تخریب و آسیب بیولوژیکی شده و به عنوان یکی از عوامل پاتولوژی و بیماری زا محسوب می‌شود که بر رشد طیور اثر می‌گذارد. از این روی داشتن درک بهتر از فرایندهای اکسیداسیون لیپید و پروتین امکان استفاده از آنتی اکسیدان ها را برای کنترل و مقابله با آن‌ها در اختیار می‌گذارد. این مسئله برای تضمین کیفیت و ایمنی گوشت برای مصرف انسان حیاتی بوده و پیش گیری و تأخیر چندین فرایند اکسیداسیون امکان مدیریت برای کیفیت بهینه و حفظ عمر قفسه‌ای را فراهم می‌کند(استرس اکسیداتیو جوجه گوشتی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Antioxidants: their effects on broiler oxidative stress and its meat oxidative stability

Abstract

Oxidative rancidity represents one of the major causes of deterioration in food for human consumption. Besides producing unpleasant odours, it is responsible for losses in flavour, texture, consistency, appearance and nutritional value. In a similar way, in living animals, oxidative stress constitutes an important mechanism that leads to biological damage, and is regarded as one of the causes of several pathologies that affect poultry growth. Therefore a better understanding of lipid and protein oxidation processes will allow the use of antioxidants to handle and control them. This is fundamental in order to guarantee the quality and safety of meat for human consumption, and in turn the prevention and/or delay of several oxidation processes would allow its management for an optimal quality and shelf life conservation.