عنوان فارسی مقاله:تهیه استر های گلیکول از اسید های چرب روغن سویا و پتانسیل آن ها به عنوان عامل انعقاد در فرمولاسیون های رنگی
چکیده
مونو استر های گلیکول روغن سویا از طریق تبادل استری روغن سویا با اتیلن، دی اتیلن، پروپیلن و دی پروپلین گلیکول تهیه شده اند. نسبت مولی روغن سویا به گلیکول مورد استفاده در این واکنش ها، ۱:۶ می باشد. کاتالیزور مورد استفاده در این واکنش ها لیتم کربنات ۰٫۵ درصد بر اساس روغن سویا می باشد. تبادل استری در دمای ۱۸۰-۱۹۰ درجه انجام شد. ترکیب استر های گلیکول روغن سویا و خواص فیزیکی آن ها تعیین شد. استر های گلیکول روغن سویا در فرمولاسیون رنگ با بنیان آبی به عنوان یک عامل انعقاد کننده گنجانده شدند و حداقل دمای تشکیل فیلم تعیین شد(اسیدهای چرب روغن سویا وپتانسیل آن). نتایج حداقل دمای تشکیل فیلم نشان داد که این استر ها را می توان به عنوان عوامل انعقادی در فرمولاسیون های رنگ لاتکس برای تشکیل فیلم پیوسته در پایین تر از دمای اتاق مورد استفاده قرار داد(اسیدهای چرب روغن سویا وپتانسیل آن).
کلیه مقالات مرتبط را میتوانید در بخش ترجمه مقالات پزشکی – سرطان ملاحظه کنید.
شبکه عصبی و ویژگی متن- تشخیص ملانوم
شبیه سازی ECG، مانیتورهای قلبی و الکترو کاردیوگراف ها
پروتزهای دندانی ثابت تکهای (پارسیل) مبتنی بر زیرکونیوم
ابن القف (۱۲۳۲-۱۲۸۶)، کاهش درد جراحی
پیشرفت تحصیلی، متغیر پیش بینی کننده رفتار پرخطر سلامتی دوره نوجوانی
میکروحباب ها و میکرورگ های الاستیک در میدان اولتراسوند با فرکانس پایین
مدیریت بیخوابی در شرایط روانپزشکی
داربست حافظه دار انعطاف پذیر برای تحویل حداقل تهاجمی بافت کارکردی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.