رفتار هضم، انتخاب رژیم غذایی، و مصرف خوراک ( بز )

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 40

تعداد کلمات : 12000

مجله : Digestive Physiology

انتشار : 2015

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
18 مارس 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1087 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:رفتار هضم، انتخاب رژیم غذایی، و مصرف خوراک ( بز )

چکیده

بز از این توانایی به منظور بهره بردن از منابع و همچنین اجزای علوفه استفاده می کند ، و می تواند محصولات حیوانی را از مراتع و یا محیط های نیمه خشک که برای گاو و گوسفند مناسب نیست فراهم کند. در نتیجه ، اغلبدر اقتصادهای کمتر توسعه یافته در جهان بز اهمیت عمده اقتصادی در – محیط های کمتر مورد علاقه دارد. تعامل جستجوگری بز با زیست توده گیاه شامل قطعات مربوط به حیوانات است، منابع گیاهی در دسترس برای آن ها، و تا چه حد که سیستم مدیریت دام اجازه فرآیندهای انتخاب رژیم غذایی و مصرف به ادامه را می دهد. هضم (خوردن) رفتار، انتخاب رژیم غذایی، مصرف علوفه و تولید فرآورده های دامی اجزای یک زنجیره از مکانیسم های ارتباط منابع گیاهی و محصولات حیوانی هستند.

رفتار غذا خوردن و انتخاب مواد غذایی

رایگان – اعم دام، از جمله بز، معمولا یک رژیم غذایی که در ترکیب گیاه شناسی و با کیفیت از به طور متوسط ​​از خوراک در دسترس متفاوت انتخاب کنید. با این حال، ترکیب رژیم غذایی زیست توده گیاه چرا متفاوت است و یا چرا برخی گیاهان انتخاب شدند و یا رد شده اند . واقعیت این است که بز اغلب یک رژیم غذایی عالی در گونه را می تواند با گوسفند یا گاو به انتخاب کند به ما در مورد اینکه چرا اجزای گیاهی بیشتر از زیست توده گیاه انتخاب نشده است اطلاعات می دهد. بنابراین، احتیاط در تفسیر داده های انتخاب رژیم غذایی مورد نیاز است(انتخاب رژیم غذایی، و مصرف خوراک).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Ingestive Behavior, Diet Selection, and Feed Intake

Abstract

 Goats have the ability to use browse as well as the herbaceous components of the forage resource, and can provide animal products from rangeland or semiarid environments that would not suit sheep and cattle. Goats thus assume major economic importance in less - favored environments, often in the world ’ s less developed economies. The interaction of foraging goats with the plant biomass involves components relating to the animals themselves, the plant resource available to them, and the extent to which the system of livestock management permits the processes of diet selection and intake to proceed. Ingestive (eating) behavior, diet selection, forage intake, and animal production are components of a continuum of mechanisms linking plant resource and animal product. EATING BEHAVIOR AND DIET SELECTION Free - ranging livestock, including the goat, usually select a diet that differs in botanical composition and in quality from the average of the available feed. However, the demonstration that the diet composition differs from the plant biomass does nothing to elucidate why this is so or why certain plants were selected or rejected. The fact that goats often select a diet higher in browse species than would be selected by sheep or especially cattle tells us little about why more herbaceous components of the plant biomass were not selected. Therefore, caution is required in interpreting diet selection data.