بررسی تاثیر کادمیوم بر روی جذب و انتقال عناصر غذایی در پیازچه خوراکی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 25

تعداد کلمات : 6400

مجله : Food Chemistry

انتشار : 2016

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
4 جولای 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1613 بازدید
22,500 تومان

عنوان فارسی مقاله:بررسی تاثیر کادمیوم بر روی جذب و انتقال عناصر غذایی در پیازچه خوراکی

  چکیده

غلظت عناصر مغذی یک ویژگی کیفی مهم در سبزیجات است و تغییرات در انباشت میان رقم‌ها می‌تواند علایمی را در مورد مکانیسم تجمع پایین فلزات سنکین در اختیار بگذارد. ازمایشات کشت گلدانی تحت چهار تیمار کادمیوم صورت گرفت (شاهد، ۱، ۲٫۵ و ۴ میلی گرم بر کیلوگرم) تا اثرات کادمیوم بر روی انباشت عناصرمغذی در ۲۵ رقم پیاز بررسی شود. همبستکی های مثبت معنی داری بین کادمیوم و عناصر مغذی در ساقه‌های کاذب و برگ‌ها وجود داشت. همبستکی های مثبت معنی داری در عناصر مغذی در میان رقم‌ها مشاهده شد که تحت تیمارهای با کادمیوم بالا به ویژه برای فسفر، آهن، منگنز این مقدار صادق نبود. نتایج ما نشان می‌دهد که یک اثر هم افزایی بر روی انباشت بین عناصر مغذی و کادمیوم و عناصر مغذی درون رقم‌ها وجود دارد. به علاوه فرایند جذب و انتقال کادمیوم ارتباط نزدیکی با منگنز در پیازچه داشت(انتقال عناصر غذایی در پیازچه خوراکی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Effects of cadmium on uptake and translocation of nutrient elements in different welsh onion (Allium fistulosum L.) cultivars

Abstract

The concentration of nutrient elements is an important quality characteristic of vegetables, and the variation in accumulation among cultivars can provide clues about the mechanism of low accumulation of heavy metals. Pot-culture experiments were arranged under four cadmium (Cd) treatments (CK, 1.0, 2.5 and 5.0 mg/kg) to explore influences of Cd on the accumulation of nutrient elements in 25 welsh onion cultivars. There were significant positive correlations (p < 0.05) between Cd and nutrient elements in the pseudostems and leaves. There were also significant positive correlations in nutrient elements (p < 0.05) among cultivars, which might be disturbed under high Cd treatments, especially for P, Fe and Mn. Our results suggested that there is a synergistic effect on the accumulation between Cd and nutrient elements, and within nutrient elements among cultivars. In addition the uptake and translocation process of Cd was closely related to Mn in welsh onion.

 

     

    دیدگاهتان را بنویسید