بخشنامه ۲۰۱۴/۶۳/ EC پارلمان اروپا و شورای اروپا مورخ ۱۵ می ۲۰۱۴

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 12

تعداد کلمات : 2000

مجله : Official Journal of the European Union

انتشار : 2010

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
26 اکتبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1724 بازدید
26,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:بخشنامه ۲۰۱۴/۶۳/ EC پارلمان اروپا و شورای اروپا مورخ ۱۵ می ۲۰۱۴ در خصوص واردات عسل

چکیده

  • بخشنامه ۲۰۰۱/۱۱۰/EC شورای اروپا، عسل را به عنوان یک ماده طبیعی شیرین که توسط زنبورهای Apis mellifera تولید می‌شود (زنبور عسل) تعریف می‌کند. عسل متشکل از قندهای مختلف، غالباً فروکتوز ها و گلوکز و نیز بسیاری از مواد دیگر نظیر اسیدهای آلی، آنزیم‌ها و ذرات جامد مشتق شده از عسل است. بخشنامه ۲۰۰۱/۱۱۰/EC شورای اروپا مداخله انسانی که ممکن است موجب تغییر ترکیب عسل شود را محدود کرده و به این ترتیب امکان حفظ ویژگی طبیعی عسل را می‌دهد. به ویژه بخشنامه ۲۰۰۱/۱۱۰/EC شورای اروپا، افزودن هر گونه اجزای تشکیل دهنده غذایی به عسل از جمله افزودنی‌های غذایی و هر ماده دیگر به جز عسل را ممنوع می‌کند. به طور مشابه، بخشنامه مربوطه، حذف هر گونه ماده تشکیل دهنده عسل از جمله گرده را منع می‌کند مگر این که این حذف در فرایند خارج کردن ماده خارجی اجتناب ناپذیر باشد. این ملزومات با استاندارد کدکس غذایی عسل همسو هستند (استاندارد کدکس ۱۲-۱۹۸۱)(بخشنامه پارلمان اروپا و شورای اروپا).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: DIRECTIVE2014/63/EU OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL

Abstract

Council Directive 2001/110/EC (3) defines honey as the natural sweet substance produced by Apis mellifera bees (‘bees’). Honey consists essentially of different sugars, predominantly fructose and glucose, as well as other substances such as organic acids, enzymes and solid particles derived from honey collection. Directive 2001/110/EC limits human intervention that could alter the composition of honey and thereby allows for the preservation of the natural character of honey. In particular, Directive 2001/110/EC prohibits the addition of any food ingredient to honey, including food additives, and any other addition other than honey. Similarly, that Directive prohibits the removal of any constituent particular to honey, including pollen, unless such removal is unavoidable in the removal of foreign matter. Those requirements are in line with the Codex Alimentarius standard for honey (Codex Stan 12­1981).
    دیدگاهتان را بنویسید