عنوان فارسی مقاله:بررسی ذخیره طولانی مدت پروتئین ها
چکیده
پس از این که پروتئین خالص سازی گردید ، اغلب نیاز به ذخیره آن برای هفته ها یا ماهها قبل از مطالعه یا استفاده بیشتر وجود دارد. برای تحقیقات علوم پایه ، بسیار مهم است که خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین در طول ذخیره سازی تغییر نکند. به عنوان مثال ، اکسیداسیون باقیمانده متیونین در محل فعال آنزیم ممکن است پروتئین را غیرفعال کند. متناوباً ، بخش قابل توجهی از پروتئین ممکن است رسوب کند و بنابراین ، دیگر برای مطالعات ساختار و عملکرد پروتئین قابل استفاده نیست. ابزاری که پروتئین ها از بین می روند و روش های بهینه برای جلوگیری از آسیب در هنگام ذخیره سازی با پروتئین های نوترکیبی که به عنوان درمان استفاده می شوند به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته اند. برای تأیید این پروتئین ها برای استفاده در انسان ، باید هر نوع محصول تخریب مشخص شود و باید به اندازه کافی در فرمولاسیون نهایی مهار شود به طوری که این محصول پس از ۱۸ تا ۲۴ ماه ذخیره سازی همچنان ایمن و موثر باشد. یک مشکل عمده تشکیل دانه های پروتئینی غیربومی است که حتی در سطوح نسبتاً کم (به عنوان مثال ، ۱٪ تا ۲٪ از کل دوز) ممکن است باعث پاسخهای سو در بیماران شود. برعکس ، با برخی از پروتئین ها ، یک نوع تخریب شیمیایی خاص (به عنوان مثال ، زدایی زدایی) ممکن است فعالیت یا ایمنی را تغییر ندهد. به دلیل نیازهای پایداری دقیق برای پروتئین های درمانی ، بینش خوبی در مورد چگونگی به حداقل رساندن تخریب پروتئین از مطالعه این سیستم ها بدست آمده است(بررسی ذخیره طولانی مدت پروتئین ها).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.