ارزیابی مایکوتوکسین های فوزاریوم و بقایای قارچ کش در دانه جو تولید شده در اروگوئه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 19

تعداد کلمات : 6000

مجله : Journal of Agriculture and Food Research

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
20 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1195 بازدید
27,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:ارزیابی مایکوتوکسین های فوزاریوم و بقایای قارچ کش در دانه جو تولید شده در اروگوئه

چکیده

 هدف این کار بررسی وضعیت فعلی دانه جو از نظر سطح غلظت فوزاریوم مایکوتوکسین ها و قارچ کش های مورد استفاده برای کنترل لکه برگ رامولاریا و بلایت سر فوزاریوم در دانه جو است. برای این منظور، در مجموع ۸۹ نمونه دانه جو اراضی تجاری مختلف در اروگوئه توسط کروماتوگرافی مایع و گاز همراه با طیف سنجی جرمی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج به‌دست‌آمده نشان داد که ۷۴ درصد از نمونه‌های دانه تجزیه‌وتحلیل‌شده حاوی بقایای قارچ‌کش هستند اما کمتر از حداکثر حد باقی‌مانده اتحادیه اروپا (MRLs) متناظر با آن‌ها. بیشترین قارچ کش‌های یافت شده کلروتالونیل، آزوکسی استروبین، کاربندازیم و فلوکساپیروکساد بودند که در غلظت‌های ۰۱/۰ تا ۳۶/۰ میلی‌گرم در کیلوگرم ۱ شناسایی شدند. MRL اتحادیه اروپا برای دئوکسی نیوالنول و زئارالنون به ترتیب ۳۱ و ۳ درصد از نمونه‌های تجزیه و تحلیل شده را نشان می‌دهد. وجود همزمان دئوکسی نیوالنول و زیرالنون نیز تأیید شد. علیرغم اینکه، به طور کلی، سطوح غلظت مایکوتوکسین ها و قارچ کش ها با MRL مطابقت دارد، نتایج نیاز به انجام یک برنامه نظارت دقیق و ارزیابی خطر را برای اطمینان از ایمنی غذای انسان و حیوان نشان می‌دهد(بقایای قارچ کش در دانه جو).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Evaluation of Fusarium mycotoxins and fungicide residues in barley grain produced in Uruguay

Abstract

 This work aims to survey the current barley grain situation in terms of the concentration level of Fusarium mycotoxins and fungicides used to control Ramularia Leaf Spot and Fusarium Head Blight in barley grain. For this purpose, a total of 89 barley grain samples from different commercial pads in Uruguay were analyzed by liquid and gas chromatography coupled to mass spectrometry. The results obtained showed that 74% of the grain samples analyzed contained fungicide residues but below their corresponding European Union Maximum Residue Limit (EU MRLs). The most frequently found fungicides were chlorothalonil, azoxystrobin, carbendazim, and fluxapyroxad which were detected at concentration levels from 0.01 to 0.36 mg kg1. With regards to mycotoxins, deoxynivalenol was detected in 88 out of the 89 samples, while zearalenone was confirmed in eight samples. The EU MRL exceedance for deoxynivalenol and zearalenone represents the 31% and 3% of the analyzed samples, respectively. The co-occurrence of deoxynivalenol and zearalenone was also confirmed. Despite that, in general, the concentration levels of mycotoxins and fungicides comply with the MRL, the results highlight the need to perform a strict monitoring program and risk assessment to ensure human and animal food safety.