ویژگی های بالینی و نتایج بیماران دیابتی از بیماری قند خون و هایپرگلیسمی ثانویه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 21

تعداد کلمات : 6900

مجله : Diabetic Medicine

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
7 فوریه 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1083 بازدید
33,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:ویژگی های بالینی و نتایج بیماران دیابتی از بیماری قند خون و هایپرگلیسمی ثانویه با بیماری ویروس کرونا ویروس ۲۰۱۹: یک مطالعه مشاهده ای با یک مطالعه گذشته نگر ، در ووهان

 چکیده

اهداف: از زمان شیوع همه گیر COVID-19 ، اطلاعات محدودی در مورد بیماران دیابتی مبتلا به COVID-19 در دسترس است.

مواد و روش ها: ما به صورت گذشته نگر ۱۶۶ بیمار COVID-19 را در بیمارستان تونجی (ووهان) از ۸ فوریه تا ۲۱ مارس ۲۰۲۰ تجزیه و تحلیل کردیم. ویژگی های بالینی و نتایج (از ۴ آوریل ۲۰۲۰) در گروه کنترل (گروه ۱) ، هایپرگلیسمی ثانویه مقایسه شد (گروه ۲: بدون سابقه دیابت ، سطح FPG 7.0 میلی مول در لیتر یک بار و مقادیر HbA1c کمتر از ۶٫۵)) و بیماران دیابتی (گروه ۳).

یافته ها: در مقایسه با گروه ۱ ، در گروه های ۲ و ۳ میزان لکوسیتوز ، نوتروفیلی ، لنفوسیتوپنی ، ائوزینوپنی و سطح sCRP ، فریتین و دی دیمر بالاتر بود (P <0.05 برای همه). بیماران گروه ۲ دارای سطح بالاتری از LDH ، شیوع اختلال عملکرد کبد و افزایش IL-8 نسبت به گروه ۱ هستند ، شیوع بالاتر افزایش IL-8 در گروه ۲ نسبت به گروه ۳ مشاهده شد (P <0.05 برای همه). نسبت بیماران بحرانی در گروه های ۲ و ۳ در مقایسه با گروه ۱ به طور قابل توجهی بالاتر بود (۳۸٫۱ ۳۸ ، ۳۲٫۸ v در مقابل ۹٫۵، ، P <0.05 برای هر دو). گروه ۲ و ۳ نسبت به گروه ۱ که تقریباً یک هفته بیشتر بود ، در بیمارستان بستری بودند(بیماری قند خون و هایپرگلیسمی ثانویه).

نتیجه گیری: افزایش قند خون در بیماران دیابتی و هیپرگلیسمی ثانویه با COVID-19 ممکن است پیش آگهی های ضعیفی را نشان دهد. بین هیپرگلیسمی ثانویه و بیماران دیابتی تفاوت وجود داشت. ما توصیه می کنیم پزشکان به وضعیت گلوکز خون بیماران COVID-19 ، حتی کسانی که قبل از پذیرش دیابت تشخیص داده نشده اند ، توجه بیشتری نشان دهند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: The Clinical Characteristics and Outcomes of Diabetes Mellitus and Secondary Hyperglycaemia Patients with Coronavirus Disease 2019: a Single-center, Retrospective, Observational Study in Wuhan

Abstract

Aims: Since the pandemic outbreak of COVID-19, limited information is available on diabetic patients with COVID-19. Materials and methods: We retrospectively analysed 166 COVID-19 patients at Tongji Hospital (Wuhan) from February 8 to March 21, 2020. Clinical characteristics and outcomes (as of April 4, 2020) were compared among control (group 1), secondary hyperglycaemia (group 2: no diabetes history, FPG levels ≥7.0 mmol/L once and HbA1c values <6.5%) and diabetic (group 3) patients. Results: Compared to group 1, groups 2 and 3 had higher rates of leukocytosis, neutrophilia, lymphocytopenia, eosinopenia, and levels of sCRP, ferritin and d-dimer (P<0.05 for all). Group 2 patients have higher levels of LDH, prevalence of liver dysfunction and increased IL-8 than those in group 1, a higher prevalence of increased IL-8 was found in group 2 than in group 3 (P<0.05 for all). The proportions of critical patients in groups 2 and 3 were significantly higher compared to group 1 (38.1%, 32.8% vs. 9.5%, P<0.05 for both). Groups 2 and 3 had significantly longer hospital stays than group 1, which was nearly one week longer. The composite outcomes risks were 5.47 (1.56-19.82) and 2.61 (0.86-7.88) times greater in group 2 and 3 than in group 1. Conclusions: Hyperglycemia in both diabetes and secondary hyperglycemia patients with COVID-19 may indicate poor prognoses. There were differences between secondary hyperglycemia and diabetes patients. We recommend that clinicians pay more attention to the blood glucose status of COVID-19 patients, even those not diagnosed with diabetes before admission.