عنوان فارسی مقاله:استراتژیهای جدید برای کاهش و تجزیه آفلاتوکسین ها در غذا و خوراک: مقاله مروری
چکیده
آفلاتوکسینها متابولیتهای ثانویه سمی هستند که عمدتاً توسط قارچهای آسپرژیلوس تولید میشوند و قدرت سرطانزایی بالایی در انسان و حیوانات دارند. قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی با آفلاتوکسین ها یک مشکل جهانی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است، به ویژه در کشورهایی که تنظیم ضعیفی در سطح آنها در غذا و خوراک وجود دارد. بنابراین، متخصصان در طول دههها تلاش کردهاند تا استراتژیهای مؤثری برای تخریب آفلاتوکسینها در غذا و خوراک ایجاد کنند. این استراتژیها از نظر فن آوری متنوع و مبتنی بر اصول فیزیکی، شیمیایی یا بیولوژیکی هستند. این بررسی پیشرفتهای اخیر در استراتژیهای جدید تخریب آفلاتوکسین از جمله تابش، پلاسمای سرد، ازن، آب اکسیدکننده الکترولیز شده، اسیدهای آلی، عصارههای گیاهی طبیعی، میکروارگانیسمها و آنزیمها را خلاصه میکند. درک روشنی از کارایی سم زدایی، مکانیسم عمل، محصولات تخریب، پتانسیل کاربرد و محدودیتهای فعلی این روشها ارائه شده است. علاوه بر این، توسعه و چشم انداز آینده نانوزیم ها در تخریب آفلاتوکسین ها معرفی شده است(تجزیه آفلاتوکسین ها در غذا).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.