استراتژی‌های جدید برای کاهش و تجزیه آفلاتوکسین ها در غذا و خوراک: مقاله مروری

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 33

تعداد کلمات : 15000

مجله : Food Research International

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
5 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1237 بازدید
33,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:استراتژی‌های جدید برای کاهش و تجزیه آفلاتوکسین ها در غذا و خوراک: مقاله مروری

چکیده

 آفلاتوکسین‌ها متابولیت‌های ثانویه سمی هستند که عمدتاً توسط قارچ‌های آسپرژیلوس تولید می‌شوند و قدرت سرطان‌زایی بالایی در انسان و حیوانات دارند. قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی با آفلاتوکسین ها یک مشکل جهانی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است، به ویژه در کشورهایی که تنظیم ضعیفی در سطح آنها در غذا و خوراک وجود دارد. بنابراین، متخصصان در طول دهه‌ها تلاش کرده‌اند تا استراتژی‌های مؤثری برای تخریب آفلاتوکسین‌ها در غذا و خوراک ایجاد کنند. این استراتژی‌ها از نظر فن آوری متنوع و مبتنی بر اصول فیزیکی، شیمیایی یا بیولوژیکی هستند. این بررسی پیشرفت‌های اخیر در استراتژی‌های جدید تخریب آفلاتوکسین از جمله تابش، پلاسمای سرد، ازن، آب اکسیدکننده الکترولیز شده، اسیدهای آلی، عصاره‌های گیاهی طبیعی، میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‌ها را خلاصه می‌کند. درک روشنی از کارایی سم زدایی، مکانیسم عمل، محصولات تخریب، پتانسیل کاربرد و محدودیت‌های فعلی این روش‌ها ارائه شده است. علاوه بر این، توسعه و چشم انداز آینده نانوزیم ها در تخریب آفلاتوکسین ها معرفی شده است(تجزیه آفلاتوکسین ها در غذا).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Novel strategies for degradation of aflatoxins in food and feed: A review

Abstract

Aflatoxins are toxic secondary metabolites mainly produced by Aspergillus fungi, posing high carcinogenic potency in humans and animals. Dietary exposure to aflatoxins is a global problem in both developed and developing countries especially where there is poor regulation of their levels in food and feed. Thus, academics have been striving over the decades to develop effective strategies for degrading aflatoxins in food and feed. These strategies are technologically diverse and based on physical, chemical, or biological principles. This review summarizes the recent progress on novel aflatoxin degradation strategies including irradiation, cold plasma, ozone, electrolyzed oxidizing water, organic acids, natural plant extracts, microorganisms and enzymes. A clear understanding of the detoxification efficiency, mechanism of action, degradation products, application potential and current limitations of these methods is presented. In addition, the development and future perspective of nanozymes in aflatoxins degradation are introduced.