تجزیه و تحلیل غذای سبز: روندها و دیدگاه های فعلی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 14

تعداد کلمات : 5500

مجله : Current Opinion in Green and Sustainable Chemistry

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
19 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1132 بازدید
27,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تجزیه و تحلیل غذای سبز: روندها و دیدگاه های فعلی

 چکیده

  اصول شیمی سبز و شیمی تحلیلی سبز توسعه فرآیندهای سازگار با محیط زیست را برای دستیابی به جامعه ای پایدارتر ترویج می کنند. این تقویت پایداری به لطف رابطه قوی بین اهداف توسعه پایدار، شیمی سبز و اقتصاد زیستی غذا صورت گرفته است. به طور خاص، رویکردهای تحلیلی مبتنی بر شیمی تحلیلی سبز به ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی و همچنین به مطالعات زیست فعالی مواد غذایی کمک کرده است که کیفیت وضعیت تغذیه جوامع را بهبود می بخشد در حالی که آنها به روشی پایدارتر با محیط خود تعامل دارند. این مقاله نظری برخی از پیشرفت‌های اخیر و کاربردهای جدید شیمی تجزیه سبز را برای آنالیز مواد غذایی توصیف، مثال می‌زند و مورد بحث قرار می‌دهد(تجزیه و تحلیل غذای سبز).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title:Solvents and sustainable chemistry

Abstract

 Green Chemistry and Green Analytical Chemistry principles have been promoting the development of environmentally friendly processes to achieve a more sustainable society. This boost to sustainability has been given thanks to the strong relationship between Sustainable Development Goals, Green Chemistry, and Food Bioeconomy. In particular, the analytical approaches based on Green Analytical Chemistry have contributed to food safety and quality assessment as well as to food bioactivity studies improving the nutritional status quality of communities while they interact in a more sustainable way with their environment. This opinion article describes, exemplifies, and discusses some recent advances and new applications of Green Analytical Chemistry for food analysis.