تجویز عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) به ماهی قزل آلای رنگین کمان

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 19

تعداد کلمات : 5300

مجله : Fish Physiol Biochem

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
20 ژانویه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1233 بازدید
38,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تجویز عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) به ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عملکرد رشد، برخی پارامترهای بیوشیمیایی و بیان ژن مربوط به آنتی اکسیدان را تنظیم می‌کند

چکیده

هسته انگور به عنوان منبع اصلی پلی فنول ها دارای خواص تغذیه‌ای و دارویی فراوانی در انسان است. در مطالعه حاضر، اثرات عصاره اتانولی هسته انگور (GSE) بر عملکرد رشد، فعالیت آنتی اکسیدانی و برخی پارامترهای بیوشیمیایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. ۹۰ ماهی (وزن اولیه ۷۸٫۴۷ گرم) به طور تصادفی بین ۹ استخر سیمانی (۱٫۸ × ۰٫۲۲ × ۰٫۳۵ متر) با ۱۰ ماهی در هر مخزن توزیع شدند. سه جیره آزمایشی حاوی ۰، ۱۰ یا ۵۰ گرم در کیلوگرم GSE تهیه شد و هر جیره به مدت ۶۰ روز به طور تصادفی در سه استخر ماهی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تغذیه GSE باعث افزایش برخی از پارامترهای رشد از جمله نرخ رشد ویژه و عامل شرایط در مقایسه با گروه کنترل شد. در بین متابولیت‌های مختلف سرم، سطح گلوکز در گروه‌های تیمار نسبت به گروه کنترل کاهش معنی‌داری داشت. محصول کل پراکسیداسیون لیپیدی نشان داده شده به عنوان مالون دی آلدئید به طور معنیداری در هر دو گروه تیماری اضافه شده با GSE کاهش یافت. بیان ژن مربوط به آنزیم‌های آنتی اکسیدانی، کاتالاز، گلوتاتیون پراکسیداز ۱، و گلوتاتیون S-ترانسفراز A، در روده ماهی‌هایی که دوز پایین GSE دریافت کردند، تنظیم مثبت شد. نتایج مطالعه حاضر نشان می‌دهد که GSE، به ویژه در ۱۰ گرم در کیلوگرم، رژیم غذایی پتانسیل بهبود (۱) نرخ رشد خاص و عامل وضعیت، (۲) پارامترهای بیوشیمیایی از جمله گلوکز و محصول پراکسیداسیون لیپیدی، و (۳) بیان ژن‌های آنتی اکسیدانی از جمله کاتالاز، گلوتاتیون پراکسیداز ۱ و گلوتاتیون S-ترانسفراز A در ماهی قزل آلای رنگین کمان را افزایش داد(تجویز عصاره هسته انگور).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Administration of grape (Vitis vinifera) seed extract to rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) modulates growth performance, some biochemical parameters, and antioxidant-relevant gene expression

Abstract

 Grape seed, as a main source of polyphenols, has many nutritional and medicinal properties in humans. In the current study, the effects of dietary ethanolic grape seed extract (GSE) on the growth performance, antioxidant activity, and some biochemical parameters in rainbow trout were investigated. Ninety fish (initial weight 78.47 g) were randomly distributed among nine cement tanks (1.8 m × 0.22 m × 0.35 m) with 10 fish per tank. Three experimental diets containing either 0, 10, or 50 g kg−1 GSE were prepared and each diet was randomly assigned to three tanks of fish for 60 days. Results showed that feeding GSE enhanced some growth parameters including the specific growth rate and condition factor in comparison with the control group. Among different serum metabolites, the glucose levels in treatment groups significantly decreased compared to the control group. The total product of lipid peroxidation indicated as malondialdehyde significantly decreased in both the GSE-added treatment groups. The gene expression related to the antioxidant enzymes, catalase, glutathione peroxidase 1, and glutathione Stransferase A, were upregulated in the intestine of fish that received a low dose of GSE. The results of the current study suggest that GSE, especially at 10 g kg−1, diet had the potential to improve (1) specific growth rate and condition factor, (2) biochemical parameters including glucose and lipid peroxidation product, and (3) upregulated the expression of antioxidant genes including catalase, glutathione peroxidase 1, and glutathione S-transferase A in rainbow trout.