عنوان فارسی مقاله: وقوع، تشخیص و سم زدایی مایکوتوکسین ها
چکیده
از زمان کشف آفلاتوکسین B1 در ۱۹۶۰ مایکوتوکسین ها به عنوان توکسین های مهمی شناسایی شدهاند که بر گونههای جانوری و انسان تأثیر میگذارد. قارچهای مایکوتوکسی ژنتیک در طبیعت فراوان هستند و عامل اصلی خسارتهای اقتصادی می باشندزیرا آنها موجب موجب کاهش عملکرد محصول و کیفیت غذا میشوند. وجود قارچها و سایر مایکوتوکسین ها نه تنها در دانههای غلات بلکه در گیاهان دارویی و غذاهای فراوری شده گزارش شده است. چون پیشگیری همیشه امکان پذیر نیست، سم زدایی مایکوتوکسین ها با استفاده از روشهای مختلف انجام میشود. با این حال تنها تعداد کمی از آنها عملی هستند نظیر آمونیوم در صنعت غلات. سازمانهایی نظیر سازمان بهداشت جهانی، سازمان غذا و دارو و اتحادیه اروپا قوانین و آستانههایی را برای مایکوتوکسین های مهم نظیر افلاتوکسین، توکسین فوزاریوم، اکراتوکسین، پاتولین و غیره وضع کردهاند تا از ایمنی مصرف کنندهها اطمینان حاصل شود. این مقاله مروری به بررسی وقوع، تشخیص و سم زدایی مایکوتوکسین ها برای افراد علاقه مند به این زمینه تحقیقاتی میپردازد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.