تعیین افلاتوکسین در نمونه‌های پسته با روش ELISA در تربت حیدریه (شمال شرق ایران)

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 9

تعداد کلمات : 2000

مجله : Bulletin of Environment, Pharmacology and Life Sciences

انتشار : 2015

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
23 نوامبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1077 بازدید
20,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تعیین افلاتوکسین در نمونه‌های پسته با روش ELISA در تربت حیدریه (شمال شرق ایران)

چکیده

 هدف این مطالعه تشخیص مقدار کل افلاتوکسین در نمونه‌های پسته خام در تربیت حیدریه ایران است. برای این منظورف ۴۸ نمونه پسته خام از مزرعه کریمی در طی اکتبر ۲۰۱۴ جمع اوری شده و از نظر محتوی افلاتوکسین با روش تست جاذب ایمن تحلیل شد. نتایج نشان داد که حداقل، حداکثر و انحراف معیار به ترتیب ۰٫۲۷، ۰٫۳ و ۰٫۹۵ نانوگرم بر گرم در نمونه پسته خام است. غلظت AFT در نمونه‌ها کم‌تر از معیارهای ملی و اروپایی است. این وضعیت در نمونه‌های خانم مناسب‌تر به نظر می‌رسد با این حال شرایط ذخیره‌ای مانع از آلودگی و تولید میوتوکسین می‌شوند(تعیین افلاتوکسین در نمونه‌های پسته).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Determination of Aflatoxin in Pistachio samples by ELISA Technique in Torbat-e-Heydarieh (North-east of Iran)

Abstract

 The aim of this study was to detect the amount of aflatoxin total (AFT) in raw pistachio samples in Torbat-e-Heydarieh in north-east of Iran. For this purpose, 48 raw pistachio samples were collected from Karimi farm in Torbat-e-Heydarieh during October 2014 and analyzed for AFT content by enzyme linked immune-sorbent assay (ELISA) technique. Results showed that the the minimum, maximum and average ± standard deviation of AFT was respectively 0.27, 0.3, 0.95±0.62ng/g in the raw pistachio samples. The AFT concentration in the samples was lower than the national (15ng/g) and EU (10ng/g) standards. The situation seems to be suitable in the raw samples, but the storage condition must be in mind to prevent the contamination and production of the mycotoxin.