تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری و انباشت در گیاهان

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 43

تعداد کلمات : 11000

مجله : Annu. Rev. Plant Biol.

انتشار : 2016

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
23 نوامبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1238 بازدید
27,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری و انباشت در گیاهان

چکیده

اگرچه اسیدهای آمینه برای همه اشکال حیات اهمیت دارند، تنها اسیدهای آمینه پروتوژنیک که انسان و حیوان قادر به سنتز آمینو اسیدهای جدید نمی‌باشند و بایستی از طریق رژیم غذایی خود این موارد را کسب کنند، ضروری می‌باشند. نه اسید آمینه، لیزین، متیونین، ترئونین، فنیل آلانین، تریپتوفان، والین، ایزولوسین، لوسین و هیستیدین، متناسب با این تعریف است. علیرغم اهمیت غذایی آن، چندین اسید آمینه در مقادیر محدود در بسیاری از گیاهان زراعی دنیا وجود دارند. در طی سال‌های اخیر، ترکیبی از رویگرد های بیو شمیایی و ژنتیک معکوس برای تعریف ژن‌های کد کننده آنزیم‌های مسئول سنتز، تجزیه و تنظیم این آمینو اسیدها استفاده شده‌اند. در این مقاله مروری، ما به توصیف پیشرفت‌های اخیر در زمینه درک متابولیسم اسیدهای آمینه ضروری پرداخته و در مورد رویکردهایی برای بهبود سطوح آن‌ها در گیاهان بحث کرده و تلاش‌هایی را برای تقویت زیستی در گیاهان زراعی ارزیابی می‌کنیم(تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری).

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: The Regulation of Essential Amino Acid Synthesis and Accumulation in Plants

Abstract

Although amino acids are critical for all forms of life, only proteogenic amino acids that humans and animals cannot synthesize de novo and therefore must acquire in their diets are classified as essential. Nine amino acids—lysine, methionine, threonine, phenylalanine, tryptophan, valine, isoleucine, leucine, and histidine—fit this definition. Despite their nutritional importance, several of these amino acids are present in limiting quantities in many of the world’s major crops. In recent years, a combination of reverse genetic and biochemical approaches has been used to define the genes encoding the enzymes responsible for synthesizing, degrading, and regulating these amino acids. In this review, we describe recent advances in our understanding of the metabolism of the essential amino acids, discuss approaches for enhancing their levels in plants, and appraise efforts toward their biofortification in crop plants.