تأثیر COVID-19 بر تحولات و توسعه بخش‌های تولید گوشت گاو و گوسفند

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 33

تعداد کلمات : 12900

مجله : Ruminants

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
18 مارس 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1321 بازدید
37,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تأثیر COVID-19 بر تحولات و توسعه بخش‌های  تولید گوشت گاو و گوسفند

چکیده

  در حالی که همه‌گیری COVID-19 و واکنش‌های دولتی مرتبط با آن تأثیر قابل‌توجهی بر مصرف‌کنندگان و زنجیره‌های تأمین گوشت در سراسر جهان داشته است، تأثیر آن بر پرورش گوشت گاو و گوسفند به‌طور شگفت‌آوری کوچک، کوتاه مدت  بوده و تا حد زیادی با تأثیرات جهانی دیگر جبران شده است. با این حال، تأثیر آن نیز بین کشورها و مناطق بسیار متفاوت بوده است که عمدتاً به دلیل تفاوت در اقدامات دولت و شرایط و تأثیرات صنعت است. هدف این مطالعه ارائه بینشی در مورد تأثیرات همه‌گیری در سراسر زنجیره‌های عرضه جهانی گوشت گاو و گوسفند، اما با تمرکز بر سطح مزرعه، به‌ویژه قیمت‌های تولیدکننده در سال ۲۰۲۰ است. در مرکز این مطالعه، تجزیه و تحلیل پاسخ‌های نظرسنجی مبتنی بر پرسشنامه آنلاین به شبکه جهانی معیار کشاورزی گاو و گوسفند. این مطالعه همچنین از انواع دیگر مطالعات و منابع اطلاعاتی برای بررسی عوامل بالقوه دیگری که می‌توانند بخش‌های گوشت گاو و گوسفند را در سرتاسر جهان در سال ۲۰۲۰ هدایت کنند، استفاده می‌کند. این بررسی می‌کند که چگونه این تأثیرات با تأثیر همه‌گیری تعامل داشته‌اند. فروش خدمات غذایی تحت تأثیر همه‌گیری قرار گرفت، پردازش گوشت به طور موقت در آمریکای شمالی مختل شد، اما قیمت‌های جهانی دام ، تا حد زیادی به دلیل تداوم تقاضای قوی گوشت گاو و گوسفند و واردات در چین بالا ماند(تولید گوشت گاو و گوسفند).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: COVID-19 Influence on Developments in the Global Beef and Sheep Sectors

Abstract

 While the COVID-19 pandemic and associated government responses have had a substantial impact on consumers and meat supply chains worldwide, the effect on beef and sheep farming has been surprisingly small, short-lived and largely offset by other global influences. However, the impact has also varied greatly between countries and regions, largely due to differences in Government measures and in industry circumstances and influences. This study aims to provide insights into the pandemic’s impacts throughout global beef and sheep supply chains, but with a focus on the farm level, particularly producer prices in 2020. At the centre of the study is an analysis of online questionnaire-based survey responses to the Global agri benchmark Beef and Sheep Network. The study also utilizes a variety of other studies and information sources to explore other potential factors that could have also driven beef and sheep sectors worldwide in 2020. It explores how these influences interacted with the effect of the pandemic. Food service sales were highly impacted by the pandemic, meat processing was temporarily disrupted in North America but global livestock prices remained high due, in large part, to the continuation of strong beef and sheep meat demand and imports in China.