عنوان فارسی مقاله:مرور مختصری بر تکثیر و پرورش تودهای پاروپایان مورد استفاده برای تغذیه ماهی درتکثیر و پرورش دریایی و طرح پیشنهادی برای استفاده از جمعیتهای طبیعی با بیوماس بالای پاروپایان آب لب شور
چکیده
این فصل متشکل از دو بخش است: مرور مختصری بر تکثیر و پرورش تودهای پاروپایان به عنوان غذا برای ماهیهای لاروی در ژاپن و طرح پیشنهادی برای استفاده از بیوماس بالا و تولید پاروپایان طبیعی آب شور برای تکثیر و پرورش ماهیان دریایی. در بخش اول، تلاشهای قبلی برای جمع اوری جمعیتهای پاروپای طبیعی و تکثیر و پرورش تودهای Tigriopus japonicas و Acartia tsuensis در تفریخگاه های ژاپنی بررسی شده و مسائل مربوطه بحث میشوند. اگرچه T. japonicas یکی از مهمترین گونهها میباشد، تکثیر و پرورش گروهی و تودهای این پاروپایان در حال حاضر به دلیل توسعه غذاهای مصنوعی برای لاروهای ماهی انجام نمیشود. ایده استفاده از جمعیتهای وحشی پاروپا که در بخش دوم فصل بحث شده است، بر گرفته از یافتههای بیوماس بسیار زیاد (دامنه ۱۱٫۱ -۳۶۹ میلی گرم کربن ، میانگین:۵۹٫۲ میلی گرم ) و میزان تولید پاروپایان در مردابهای آب شور در دریاچه شینجی و سیستم آب شور دریاچه ناکامی است. گونههای پاروپای مهم مرداب Acartia hudsonica, A. sinjiensis, Eurytemora pacifica, Oithona davisae، Pseudodiaptomus inopinus و Sinocalanus tenellus, میباشد و هر جمعیت تغییرات فصلی قابل ملاحظهای را نشان میدهد. در صورتی که سیستم تکثیر و پرورش لارو استفاده شود، بهره برداری و استفاده ۱۰ درصد از تولید روزانه پاروپایان (حدود ۲ درصد بیوماس) از منطقه هونجو قادر به تغذیه حداقل ۳٫۲ میلیون لارو ماهی سیم (Pagrus major) و یا سفره ماهی ژاپنی (Paralichthys olivaceus) و ۸ میلیون آیو (Plecoglossus altivelis) سالانه میباشد. از این روی، استفاده تعمدی از تولید جمعیت پاروپای طبیعی به عنوان غذا برای لارو ماهی از نظر بوم شناسی و اقتصادی بسیار مهم است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.