خوراک و مدیریت تغذیه (بز)

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 65

تعداد کلمات : 17000

مجله : Digestive Physiology

انتشار : 2015

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
18 مارس 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1134 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:خوراک و مدیریت تغذیه  (بز)

چکیده

بزرگترین هزینه شرکت در هر گونه دام هزینه تغذیه است. با سیستم تغذیه فشرده، هزینه میانگین خوراک ۶۴٪ از هزینه متغیر یک عملیات (به استثنای کار) و یا در برخی از موارد ۴۵٪ از هزینه متغیر یک عملیات از جمله نیروی کار می باشد. شیوه های مدیریت هزینه های خوراک و تغذیه سودآوری یک شرکت دام را بهبود می بخشد. نقاط عمده در مدیریت تغذیه بز برای کمک به خوانندگان درک تفاوت های میان خوراک و شیوه های تغذیه انسانی مورد بحث قرار خواهد ، ترویج سلامت خوب است، و تشویق عملکرد دفاعی قوی از بز با تاکید بر تولید کارآمد و مقرون به صرفه از گوشت، شیر، و فیبر می باشد.

خوراک

خوراک خاص لازم نیست. در عوض، مواد مغذی از خوراک، برای مثال، پروتئین، انرژی، مواد معدنی و ویتامین ها، مورد نیاز است و باید توسط مواد تشکیل دهنده خوراک در رژیم غذایی ارائه شود. مواد تشکیل دهنده خوراک عبارتند از اجزای خوراک جمع آوری شده توسط حیوانات از علوفه در دسترس و یا فهرست ارائه شده. اول، پروتئین مورد نیاز است. پروتئین ممکن است از بخشی از منابع پروتیئن های غیر حقیقی مانند اوره آمده باشد. بعد، انرژی مورد نیاز است. که به طور معمول از کربوهیدرات در رژیم غذایی (قند، نشاسته و فیبر)، و چربی به دست آمده، و به میزان کمتر، پروتئین بیش از حد است. مدیریت خوراک دقیق یک فرایند سه مرحله ای است. اول، مواد مغذی مورد نیاز حیوانات باید تخمین زده شود. دوم، ترکیب تغذیه های موجود باید مورد ارزیابی قرار گیرد. و سوم، ارائه مقدار مناسب از مواد مغذی خوراک های خاص برای مواد مغذی مورد نیاز است. مواد مغذی مورد نیاز بز برای رشد، نگهداری، بارداری، و تولید گوشت، شیر، و فیبر در ان آر سی (۲۰۰۷) منتشر شده است. برای اهداف عملی، جداول مورد نیاز مواد مغذی انتخاب شده در ضمیمه B ارائه شده است.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Feeds and Feeding Management

Abstract

 The single greatest cost in any livestock enterprise is the cost of supplying feeding. With intensive feeding systems, feed cost averages 64% of the variable cost of an operation (excluding labor) or some 45% of the variable cost of an operation including labor. Management practices that reduce the cost of feed and feeding will improve profitability of a livestock enterprise. The major points in the feeding management of goats will be discussed to help readers understand differences among feeds and feeding practices that are humane, promote good health, and encourage strong immune function of goats with emphasis on effi cient and economical production of meat, milk, and fiber. FEEDS Specific feeds are not required. Instead, the nutrients from feeds, for example, protein, energy, minerals, and vitamins, are required and must be provided by feed ingredients provided in the diet. Feed ingredients include those provided by humans as well as feed components gleaned by animals from available forage or browse. First, protein is needed. Protein may come partly from nonprotein nitrogen sources like urea. Next, energy is required; that typically is obtained from dietary carbohydrates (sugars, starches, and fi ber), fats, and to a lesser degree, excess protein. Accurate feed management is a three - step process. First, nutrient requirements of the animal must be estimated; second, the composition of available feeds must be assessed; and third, one seeks to provide appropriate amounts of nutrients from specifi c feeds to meet the nutrient requirements. Nutrient requirements of goats for maintenance, growth, pregnancy, and production of meat, milk, and fi ber are published in the NRC (2007). For practical purposes, selected nutrient requirement tables are provided in Appendix B .