دستور العمل کمیسیون ۲۰۰۲/۷۲/EC6 آگوست ۲۰۰۲

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 19

تعداد کلمات : 4500

مجله : Official Journal of the European Union

انتشار : 2002

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : متوسط

:

تاریخ انتشار
7 نوامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1208 بازدید
26,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:دستور العمل کمیسیون ۲۰۰۲/۷۲/EC6 آگوست ۲۰۰۲ مرتبط با مواد پلاستیکی در تماس با مواد غذایی

چکیده

 با در نظر گرفتن دستور العمل شورا به شماره ۸۹/۱۰۹/EEC 21 دسامبر ۱۹۸۸ در خصوص تقریب قوانین کشورهای عضو مربوط به مواد در تماس با مواد غذای و ماده ۳

(۱) دستورالعمل کمیسیون ۹۰/۱۲۸ / EEC از ۲۳ فوریه ۱۹۹۰ مربوط به مواد پلاستیکی و مقالاتی که برای تماس با مواد غذایی (۲)، با آخرین اصلاح شده با دستورالعمل ۲۰۰۲/۱۷ / EC (3)، اغلب و بطور قابل ملاحظه‌ای اصلاح شده؛ به دلایل وضوح و عقلانیت، باید آن را تقویت کرد.

ماده ۲ مندرج در ماده ۸۹/۱۰۹ / EEC ماده (۲) ماده (۲) ماده (۱) ماده (۱) ماده (۱) ماده (۱) ماده (۱) ماده (۱) ماده (۱) ماده.

(۳) به منظور دستیابی به این هدف در مورد مواد پلاستیکی و مقالات، یک ابزار مناسب یک دستورالعمل خاص در معنای ماده ۳ دیوان ۸۹/۱۰۹ / EEC است که مقررات کلی آن نیز در مورد مورد استفاده قرار می‌گیرد(دستور العمل کمیسیون ۲۰۰۲/۷۲/EC6).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: COMMISSION DIRECTIVE 2002/72/EC of 6 August 2002 relating to plastic materials and articles intended to come into contact with foodstuffs

Abstract

 (1) Commission Directive 90/128/EEC of 23 February 1990 relating to plastic materials and articles intended to come into contact with foodstuffs (2), as last amended by Directive 2002/17/EC (3), has been frequently and substantially amended; for reasons of clarity and rationality, it should therefore be consolidated. (2) Article 2 of Directive 89/109/EEC lays down that materials and articles, in their finished state, must not transfertheir constituents to foodstuffs in quantities which couldendanger human health or bring about an unacceptable change in the composition of the foodstuffs. (3) In order to achieve this objective in the case of plastic materials and articles, a suitable instrument is a specificDirective within the meaning of Article 3 of Directive 89/109/EEC, the general provisions of which are also applicable to the case in question.