عنوان فارسی مقاله:قابلیت ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده: روندهای فعلی، طراحی سیستم و کاربردهای بالقوه
چکیده
افزایش جهانی شدن عرضه غذای ما همراه با شیوع بیماریهای نشای از غذا موجب افزایش نگرانیهایی در زمینه مسائل امنیت غذایی در سرتاسر دنیا شده است. در پاسخ به این نگرانیهای روز افزون، هم توسط دولت و هم توسط مصرف کنندهها، بسیاری از کشورها، ردیابی غذا را به عنوان وسیله و روشی برای احیای اطمینان به عرضه غذا و محدود سازی آسیبها و خسارتهای ایجاد شده با فروش و توزیع محصولات غیر ایمن در نظر میگیرند/ رد یابی که امکان پایش محصولات غذایی را در سرتاسر مراحل تولید، توزیع و فروش در اختیار میگذارد میتواند اطلاعاتی را در خصوص ماهیت، مبدأ و کیفیت یک محصول فراهم کند و به این ترتیب مصرف کنندهها میتوانند تصمیمات خرید آگاهانهتری را اتخاذ کنند ضمن این که مکانیسمهایی برای دست یابی به روشهای پایش سریع و جامع وجود دارد. اجرا و پیاده سازی سیستمهای ردیابی مستلزم بهبود تلفیق و ادغام عمودی بین نهاد ها و توسعه استانداردهایی برای جمع آوری و انتشار دادههای رد یابی است. خوش بختانه، پیشرفتهای سریع در فناوری اطلاعات امکان پیاده سازی سیستمهای ردیابی را در صنعت میدهد. این مقاله به بررسی پیشرفت روند فعلی در زمینه قابلیت رد یابی در صنعت غذاهای دریایی ایالت متحده میپردازد. قانون فعلی چه داخلی و چه خارجی، و اثرات آن بر صنعت غذای دریایی کشف میشود و طراحی یک سیستم ردیابی بحث میشود(ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.