عنوان فارسی مقاله:کیفیت امولسیون بر اساس روغن دانه هندوانه اصلاح شده و تثبیت شده با فیبر پرتقال
چکیده
هدف از این مطالعه ارزیابی سیستم های امولسیونی تهیه شده بر اساس چربی مخلوط در نسبت های مختلف (روغن هسته هندوانه و پیه گوسفند) تثبیت شده توسط فیبر پرتقال و صمغ زانتان بود. امولسیون ها تحت آزمایش پایداری توسط توربیسکان قرار گرفتند و از نظر میانگین اندازه قطرات، رنگ، ویسکوزیته، بافت، هیدراتاسیون پوست و خواص حسی ارزیابی شدند. ثابتترین سیستمها سیستمهایی بودند که حاوی پیه گوسفندی در فاز چربی بودند. برای این امولسیون ها کمترین افزایش در میانگین اندازه ذرات در طول ذخیره سازی مشاهده شد. این مطالعه همچنین اثر هم افزایی ضخیم کننده های مورد استفاده را تایید کرد. امولسیون های ارائه شده با وجود پارامترهای فیزیکوشیمیایی مطلوب، در ارزیابی حسی مورد پذیرش قرار نگرفتند(روغن دانه هندوانه و فیبر پرتقال).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.