عنوان فارسی مقاله:ارزیابی ومرور جامع ریسک ها و مزایای مصرف قهوه
چکیده
یافتهها در مورد فواید سلامتی و تأثیرات احتمالی مضر مصرف قهوه متناقض بوده است. با این حال، اجماع عمومی علمی این است که نوشیدن متوسط و منظم قهوه توسط افراد سالم مفید است. نتایج و کلیات توسط عوامل مختلفی از جمله تفاوت در سن، جنس، وضعیت سلامتی، نوع قهوه، اندازه سرو و منبع قهوه پیچیده است. قهوه ممکن است فواید و خطرات بالقوه سلامتی داشته باشد، اما با تحقیق در حال حاضر نمیتوان علیت را تعیین کرد زیرا این موارد عمدتاً بر اساس دادههای مشاهدهای است. این بررسی با هدف ارائه یک مروری جامع از خطرات و مزایای مصرف قهوه بر نتایج بهداشتی انجام شده است. جستجوی سیستماتیک (اصطلاحات جستجو: “قهوه” یا “قهوه adj3” [مصرف * یا مصرف * یا نوشیدن *]) ادبیات (از ۱۹۷۰؛ انسان؛ به انگلیسی) با استفاده از پایگاه دادههای الکترونیکی “OVID”، “CINAHL” و “وب دانش” ۱۲۴۰۵ نتیجه را ارائه داد. موارد تکراری برداشته شد، مطالعات غربالگری شد (بر اساس معیارهای ورود / خروج)، و از سایر مطالعات واجد شرایط (تعداد = ۱۲۷۷ نفر) برای جمع آوری لیست جامعی از مزایای بالقوه سلامتی و خطرات مصرف قهوه استفاده شد که گروه بندی شده و در مورد آنها بحث شده است با توجه به بیماریها / شرایط عمده (مرگ و میر، بیماریهای قلبی عروقی، سران و اختلالات متابولیکی / کبدی / عصبی)، گرههای خطرناک / آسیب پذیر و ترکیبات خاص قهوه. این ارزیابی کیفی نشان داده است که فواید سلامتی (یا اثرات پوچ) به وضوح بیشتر از خطرات ناشی از مصرف متوسط قهوه در مصرف کنندگان بزرگسال برای اکثر نتایج بهداشتی در نظر گرفته شده است. نتایج حاصل از این تحقیقات ممکن است به ارزیابی کمی و کیفی تعیین کننده خطر و سود مصرف قهوه کمک کند(ریسک ها و مزایای مصرف قهوه).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.