بررسی اثر فعالیت و دمای آب بر فاز تاخیری و سرعت رشد سویه‌های فلاوی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 12

تعداد کلمات : 3700

مجله : Agriculture and Agricultural Science

انتشار : 2016

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
24 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1178 بازدید
22,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:بررسی اثر فعالیت و دمای آب بر فاز تاخیری و سرعت رشد سویه‌های فلاوی برش آسپرژیلوس آفلاتوکسیژن جدا شده از دانه برنج انبار شده

چکیده

  این مطالعه اثر عوامل محیطی فعالیت آب (aw) و دما را بر فاز تاخیری قبل از رشد و سرعت رشد شش قارچ آفلاتوکسیژنیک، سویه‌های Aspergillus section Flavi، از دانه برنج شلتوک ذخیره‌شده در تایلند بررسی کرد. تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که هر دو فاکتور تنش مورد مطالعه به طور معنی‌داری بر فازهای تاخیر و نرخ رشد شعاعی در رژیم‌های aw و دمای مورد مطالعه تأثیر می‌گذارند (۰۵/۰P<). به طور کلی، رشد هر سویه در محدوده ۲۰-۴۰ درجه سانتی گراد و ۰٫۹۰-۰٫۹۸ aw مشابه بود، اما شرایط بهینه حدود aw 0.95 و ۳۰ C یافت شد. تحت تنش شدید aw  ۰×۹۰ aw) با دمای بالا (۴۰ C)، تفاوت‌هایی در پاسخ‌های رشد مشاهده شد که برخی از سویه‌ها قادر به رشد نبودند. فازهای تاخیر به طور قابل توجهی در دمای حاشیه و سطوح aw افزایش یافت. فاکتورهای ترکیبی اثر متقابل آماری را برای سرعت رشد نشان دادند (۰۵/۰P<)، در حالی که شواهدی دال بر اثر متقابل آماری بر روی فازهای تاخیری قبل از رشد وجود نداشت (۰۵/۰>P). نرخ رشد در شرایط آب آزادتر (> 0.95 aw)، برهمکنش نامتعارف زمانی مشاهده شد که سویه ها در دماهای بالاتر (>30  C) کشت شدند. در مقابل، سرعت رشد با دماهای سردتر در کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد برهمکنش ترتیبی را نشان داد. سرعت رشد در ۰٫۹۵ aw و ۳۰C سریعترین بود. با این حال، این تفاوت معنی‌داری با ۰٫۹۸ و ۰٫۹۰ aw نداشت (P>0.05)(سرعت رشد سویه‌های فلاوی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Evaluation of the Effect of Water Activity and Temperature on Lag Phase and Growth Rate of Aflatoxigenic Aspergillus section Flavi Strains Isolated from Stored Rice Grain

Abstract

 This study examined the effect of environmental factors water activity (aw) and temperature on lag phase prior to growth and growth rate of six aflatoxigenic fungi, Aspergillus section Flavi, strains were isolated from stored paddy rice grain in Thailand. Statistical analysis indicated that both studied stress factors significantly affected lag phases and radial growth rates at the aw and temperature regimes studied (P<0.05). Overall, the growth of each strain was similar over the 20-40C and 0.90-0.98 aw ranges but optimal condition was found to be around 0.95 aw and 30C. Under severe aw stress (0·90 aw) with elevated temperature (40C), differences were observed in growth responses, with some strains unable to grow. The lag phases were significantly increased at marginal temperature and aw levels. The combined factors showed statistical interaction for growth rate (P<0.05), while there was no evidence of statistical interaction effect on the lag phases prior to growth (P>0.05). Growth rate under more freely available water conditions (>0.95 aw), the disordinal interaction was observed when strains were cultured at higher temperatures (>30C). In contrast, growth rate with cooler temperatures at <30C showed ordinal interaction. Growth rates were fastest at 0.95 aw and 30C. However, this was not significantly different from that at 0.98 and 0.90 aw (P>0.05).