تولید سویای بدون لیپوکسیژناز با استفاده از CRISPR-Cas9

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 13

تعداد کلمات : 4200

مجله : The Crop Journal

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
29 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1234 بازدید
27,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تولید سویای بدون لیپوکسیژناز با استفاده از CRISPR-Cas9

چکیده

 طعم لوبیا ناشی از سه لیپوکسیژناز (LOXs، از جمله LOX1، LOX2، و LOX3) مصرف سویا توسط انسان را محدود می‌کند. تولید لاین های جهش یافته جدید بدون لیپوکسیژناز برای بهبود کیفیت مصرف روغن سویا و محصولات پروتئینی مطلوب است. در این مطالعه، استراتژی پروتئین ۹ (Cas9) مرتبط با پروتئین ۹ (Cas9) که به‌طور منظم با فاصله‌های منظم خوشه‌ای با یکدیگر فاصله دارند، استفاده شد و ۶۰ گیاه تراریخته مثبت T0 تولید شد که دارای ترکیباتی بودند. sgRNA ها و جهش‌ها در میان آنها، GmLox-28 و GmLox-60 جهش یافته سه گانه gmlox1gmlox2gmlox3 و GmLox-40 یک جهش دوگانه gmlox1gmlox2 بود. تعیین توالی گیاهان جهش یافته T1 مشتق شده از GmLox-28، GmLox-60 و GmLox-40 نشان داد که جهش در ژن GmLox توسط نسل بعدی به ارث رسیده است. روش رنگ سنجی نشان داد که گیاهان حامل ترکیبات مختلف جهش، فعالیت لیپوکسیژناز مربوطه را از دست دادند. جهش یافته‌های بدون تراریخته با غربالگری نسل T2 لاین جهش یافته بدون لیپوکسیژناز (GmLox-28 و GmLox-60) به دست آمد. این جهش‌یافته‌های بدون تراریخته و لیپوکسیژناز می‌توانند برای کاهش طعم لوبیای سویا بدون محدودیت توسط چارچوب‌های قانونی حاکم بر موجودات تراریخته استفاده شوند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Generation of seed lipoxygenase-free soybean using CRISPR-Cas9

Abstract

 Beany flavor induced by three lipoxygenases (LOXs, including LOX1, LOX2, and LOX3)restricts human consumption of soybean. It is desirable to generate lipoxygenase-free new mutant lines to improve the eating quality of soybean oil and protein products. In this study, a pooled clustered regularly interspaced short palindromic repeats (CRISPR)-CRISPRassociated protein 9 (Cas9) strategy targeting three GmLox genes (GmLox1, GmLox2, and GmLox3) was applied and 60 T0 positive transgenic plants were generated, carrying combinations of sgRNAs and mutations. Among them, GmLox-28 and GmLox-60 were gmlox1gmlox2gmlox3 triple mutants and GmLox-40 was a gmlox1gmlox2 double mutant. Sequencing of T1 mutant plants derived from GmLox-28, GmLox-60, and GmLox-40 showed that mutation in the GmLox gene was inherited by the next generation. Colorimetric assay revealed that plants carrying different combinations of mutations lost the corresponding lipoxygenase activities. Transgene-free mutants were obtained by screening the T2 generation of lipoxygenase-free mutant lines (GmLox-28 and GmLox-60). These transgeneand lipoxygenase-free mutants could be used for soybean beany flavor reduction without restriction by regulatory frameworks governing transgenic organisms.