سیاست‌ها و خط مشی های مدیریت موجودی و تحول

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 35

تعداد کلمات : 6000

مجله : Computers & Operations Research

انتشار : 2014

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
11 جولای 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1167 بازدید
21,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:سیاست‌ها و خط مشی های مدیریت موجودی و تحول، باز پرسازی مشترک بهینه برای کالاهای فاسد شدنی

 چکیده  

 در مقاله ی حاضر، ما تصمیمات مشترک بهینه در خصوص زمان، روش و میزان ارائه کالاهای با عمر متغیر به مشتریان را تحلیل می کنیم. در واقع ما  به مطالعه ی ویژگی‌های اصلی مسئله نوظهور در بازپر سازی مشترک و تحویل کالاهای فاسد شدنی پرداخته و فرضیات کلی خود را مدل سازی می‌کنیم   و  در عین حال ما مسئله را با استفاده از الگوریتم شاخه و برش حل کرده و عملکرد آن را با مجموعه‌ای از نمونه‌های تصادفی تست می‌کنیم. الکوریتم ما قادر به محاسبه روش‌های بهینه برای تعداد مشتریان بیش از ۳۰ نفر، سه دوره و ماکزیمم عمر دو دوره برای محصولات فاسد شدنی می‌باشیم. برای موارد حل نشده، شکاف بهینگی معمولاً کم‌تر از ۱٫۵ درصد به طور میانگین برای موارد بیش از ۵۰ مشتری است. ما اقدام به اجرا و مقایسه دو سیاست فروش نیمه بهینه با یک سیاست بهینه می‌کنیم: معمولاً قدیمی‌ترین کالاها برای اجتناب از فساد فروخته شده و تازه‌ترین کالاها برای افزایش در آمد فروخته می‌شوند(سیاست‌ها و خط مشی های مدیریت).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title:Optimal joint replenishment, delivery and inventory management policies for perishable products

Abstract

In this paper we analyze the optimal joint decisions of when, how and how much to replenish customers with products of varying ages. We discuss the main features of the problem arising in the joint replenishment and delivery of perishable products, and we model them under general assumptions. We then solve the problem by means of an exact branch-and-cut algorithm, and we test its performance on a set of randomly generated instances. Our algorithm is capable of computing optimal solutions for instances with up to 30 customers, three periods, and a maximum age of two periods for the perishable product. For the unsolved instances the optimality gap is always small, less than 1.5% on average for instances with up to 50 customers. We also implement and compare two suboptimal selling priority policies with an optimized policy: always sell the oldest available items first to avoid spoilage, and always sell the fresher items first to increase revenue.
دیدگاهتان را بنویسید