عادات غذایی گراز های وحشی (SUS SCROFA) در تالاب ساحلی مدیترانه

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 22

تعداد کلمات : 7400

مجله : Ecography

انتشار : 2017

:

:

:

:

:

تاریخ انتشار
21 فوریه 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
625 بازدید
20,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:عادات غذایی گراز های وحشی (SUS SCROFA) در تالاب ساحلی مدیترانه

چکیده

جمعیت گراز های وحشی با نام علمی SUS SCROFA در طی ۱۹۹۰ میلادی در پارک طبیعی ایگومولز دمپوردا، که تالابی در ساحل غربی دریای مدیترانه است (کاتالونیای اسپانیا)، ایجاد و مستقر شده است. بین ۲۰۰۱ و ۲۰۰۴، یک برنامه جمع آوری برای کاهش جمعیت گراز اجرا شده است. ما اقدام به جمع اوری و تحلیل محتوای ۱۴۲ معده برای مشخص کردن رژیم غذایی گراز، برآورد اثرات بر روی پرنده‌های لانه ساز زمینی، به خصوص گونه‌های تهدید شده و تعیین روابط بین گراز ها و مناطق کشاورزی اطراف پارک کردیم. جمعیت گراز عمدتاً مواد گیاهی (۹۴ درصد حجمی)، به خصوص ریشه‌های زیر زمینی و ریزوم ها (۳۳) درصد را مصرف می‌کنند. گیاهان زراعی (۳۷ درصد) و غیر زراعی (۴۹ درصد) نسبت مشابهی از رژیم غذایی را شامل می‌شدند. غذاهای اصلی شامل گیاه آبزی پیزور (Scirpus maritimus)، (۲۴ درصد حجمی و در ۴۷ درصد معده‌ها)، و ذرت (Zea mais)(19 درصد حجمی و در ۲۹ درصد معده‌ها) بودند. مواد جانوری (حیوانی) تنها ۵٫۶ درصد حجم رژیم غذایی را شامل می‌شدند با این حال در ۸۴ درصد معده‌ها وجود داشتند. مهم‌ترین طعمه‌های جانوری شامل پرندگان از نظر حجمی (۲٫۳ درصد) و خرچنگ آب شیرین (Procambarus clarkii)(1.7 درصد) و از نظر فراوانی حلزون‌ها (۴۴ درصد) و بندپایان خشکی زی (۴۷ درصد) بود. رژیم غذایی گراز وحشی از نظر فصلی بین گیاهان زراعی در تابستان و گیاهان غیر زراعی و بلوط‌ها در زمستان متغیر است. مصرف مواد حیوانی نیز به طور فصلی متغیر است و اغلب اوقات از می تا اکتبر خرچنگ آب شیرین، در می و ژوئن بندپایان خشکی زی و از مارس تا آوریل و سپتامبر تا اکتبر از پرندگان تغذیه می‌کند. پرندگان، به خصوص اردک‌ها اغلب اوقات در زمان پوست انداختن به خصوص زمانی که به شکار آسیب پذیر هستند مصرف می‌شوند. با توجه به فراوانی بالای پرندگان در رژیم غذایی و ریشه زنی گسترده بخش‌های زیر زمینی گیاهان، جمعیت گراز وحشی می‌تواند تهدیدی برای اکوسیستم تالاب ساحلی پارک طبیعی ایگومولز دمپوردا باشد(عادات غذایی گراز های وحشی).

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: FOOD HABITS OF WILD BOARS (SUS SCROFA) IN A MEDITERRANEAN COASTAL WETLAND

A population of wild boars (Sus scrofa) became established during the 1990s in the Natural Park of Aiguamolls de l’Emporda `, a wetland on the western coast of the Mediterranean Sea (Catalonia,  Spain). Between 2001 and 2004, a culling program was conducted to reduce the boar population. We collected and analyzed the contents of 142 stomachs to characterize boar diets, estimate impacts on ground-nesting birds, especially threatened species, and determine the relationships between boars and agricultural areas surrounding the park. The boar population consumed primarily plant material (94% by volume), particularly underground roots and rhizomes (33%). Agricultural (37%) and non-agricultural plants (49%) comprised very similar proportions of the diet. The primary foods were alkali bulrush (Scirpus maritimus) (24% by volume, and in 47% of the stomachs) and corn (Zea mais) (19% by volume and in 29% of the stomachs). Animal matter represented only 5.6% of the diet by volume, but occurred in 84% of the stomachs. The most important animal foods were, by volume, birds (2.3%) and crayfish (Procambarus clarkii) (1.7%) and, by frequency, snails (44%) and terrestrial arthropods (47%). Wild boar diets shifted seasonally between agricultural plants in summer and non-agricultural plants and acorns (Quercus sp.) in winter. Consumption of animal matter varied seasonally, crayfish were consumed primarily from May to October, terrestrial arthropods in May and June, and birds from March to April and September to October. Birds, especially ducks, were consumed most frequently while moulting, when vulnerable to predation. Given the high frequency of birds in the diet and the extensive rooting for underground parts of plants, the wild boar population might pose a threat to the coastal wetland ecosystem of the Natural Park of Aiguamolls de l’Emporda ` if allowed to become overabundant.

دیدگاهتان را بنویسید