عسل: جایگزین دیگری برای مبارزه با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک؟

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 25

تعداد کلمات : 12000

مجله : antibiotics

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
3 سپتامبر 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1562 بازدید
45,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:عسل: جایگزین دیگری برای مبارزه با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک؟

 چکیده

  مقاومت آنتی باکتریال به یک وضعیت چالش برانگیز در سراسر جهان تبدیل شده است. ظهور فزاینده پاتوژن های مقاوم به چند دارو بر لزوم توسعه استراتژی های ضد میکروبی جایگزین یا مکمل تاکید می کند، که جامعه علمی را به مطالعه مواد، فرمول ها یا مواد فعال مورد استفاده قبل از دوران آنتی بیوتیک سوق داده است. عسل از دیرباز نه تنها به عنوان یک غذا، بلکه برای اهداف درمانی، به ویژه برای درمان موضعی زخم های عفونی مزمن استفاده می شود. ویژگی های ذاتی و ترکیب پیچیده عسل که در آن مواد مختلفی با خواص ضد میکروبی گنجانده شده است، آن را به یک عامل ضد میکروبی با مکان های هدف متعدد و متفاوت در مبارزه با باکتری ها تبدیل می کند. این، همراه با دشواری ایجاد مقاومت در برابر عسل، نشان می‌دهد که می‌تواند جایگزین مؤثری در درمان باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک باشد، که قبلاً عسل در برابر آن مؤثر بوده است. با وجود تمام این مزایا، عسل دارای محدودیت هایی است و برای استفاده در مصارف پزشکی باید تعدادی از الزامات را برآورده کند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Honey: Another Alternative in the Fight against Antibiotic-Resistant Bacteria?

Abstract

 Antibacterial resistance has become a challenging situation worldwide. The increasing emergence of multidrug-resistant pathogens stresses the need for developing alternative or complementary antimicrobial strategies, which has led the scientific community to study substances, formulas or active ingredients used before the antibiotic era. Honey has been traditionally used not only as a food, but also with therapeutic purposes, especially for the topical treatment of chronic-infected wounds. The intrinsic characteristics and the complex composition of honey, in which different substances with antimicrobial properties are included, make it an antimicrobial agent with multiple and different target sites in the fight against bacteria. This, together with the difficulty to develop honey-resistance, indicates that it could become an effective alternative in the treatment of antibiotic-resistant bacteria, against which honey has already shown to be effective. Despite all of these assets, honey possesses some limitations, and has to fulfill a number of requirements in order to be used for medical purposes.