عنوان فارسی مقاله:فرآیند مهندسی مجدد در یک کارخانه مواد غذایی: مروری بر فناوریها و رویکردهای طراحی فرآیندهای تولید پاستا
چکیده
در این مقاله رویکردهای مهندسی مجدد برای بهینه سازی فرآیندهای تولید پاستا بررسی شده است. یک مطالعه اولیه از فناوریها و معماریهای سیستمهای اطلاعاتی برای اعمال در کل زنجیره تأمین پاستا انجام شده است. در بخش اول مقاله مروری بر فناوریهای توانمندسازی صنعت ۴٫۰ ارائه شده است، همچنین در بخش دوم فرآیندهای مهندسی شده بهبود کیفیت تولید مورد بحث قرار میگیرد. در مورد فرآیند شبیهسازی، با استفاده از مدلسازی جریانهای کاری فرآیند ذخیرهسازی گندم، با شبیهسازی خودکار بودن سیلوهای کنترل شده و مدیریتشده توسط حسگرهای حجم، طراحی شده است. در نهایت، طبق تجهیزات صنعتی ۵٫۰ روشهای تصویری و هوش مصنوعی مناسب برای بررسی کیفیت تطبیقی خودکار پاستا استفاده شده است. این مقاله مدلهای مختلف را در مورد فرآیندهای تولید، کارایی، ریسکها، هزینهها و مزایا مورد بحث قرار میدهد(فرآیند مهندسی در کارخانه مواد غذایی).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.