فرآیند مهندسی مجدد در یک کارخانه مواد غذایی: مروری بر فناوری‌ها

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 29

تعداد کلمات : 7000

مجله : Production & Manufacturing Research

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
28 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1128 بازدید
39,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:فرآیند مهندسی مجدد در یک کارخانه مواد غذایی: مروری بر فناوری‌ها و رویکردهای طراحی فرآیندهای تولید پاستا

 چکیده

در این مقاله رویکردهای مهندسی مجدد برای بهینه سازی فرآیندهای تولید پاستا بررسی شده است. یک مطالعه اولیه از فناوری‌ها و معماری‌های سیستم‌های اطلاعاتی برای اعمال در کل زنجیره تأمین پاستا انجام شده است. در بخش اول مقاله مروری بر فناوری‌های توانمندسازی صنعت ۴٫۰ ارائه شده است، همچنین در بخش دوم فرآیندهای مهندسی شده بهبود کیفیت تولید مورد بحث قرار می‌گیرد. در مورد فرآیند شبیه‌سازی، با استفاده از مدل‌سازی جریان‌های کاری فرآیند ذخیره‌سازی گندم، با شبیه‌سازی خودکار بودن سیلوهای کنترل شده و مدیریت‌شده توسط حسگرهای حجم، طراحی شده است. در نهایت، طبق تجهیزات صنعتی ۵٫۰ روش‌های تصویری و هوش مصنوعی مناسب برای بررسی کیفیت تطبیقی خودکار پاستا استفاده شده است. این مقاله مدل‌های مختلف را در مورد فرآیندهای تولید، کارایی، ریسک‌ها، هزینه‌ها و مزایا مورد بحث قرار می‌دهد(فرآیند مهندسی در کارخانه مواد غذایی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Re-engineering process in a food factory: an overview of technologies and approaches for the design of pasta production processes

Abstract

 In this paper are investigated the re-engineering approaches for the optimization of pasta production processes. A preliminary study of technologies and information systems architectures to be applied to the entire pasta supply chain has been carried out. In the first part of the paper is presented an overview concerning Industry 4.0 enabling technologies, besides, in the second part are discussed the engineered processes improving production quality. Concerning simulation process, is designed by means of modelling workflows the wheat storage process, by simulating the automatism of silos controlled and managed by volume sensors. Finally, following Industry 5.0 facilities have been applied image vision and artificial intelligence methodologies suitable for auto-adaptive quality check of pasta. The paper discusses different models about production processes, efficiency, risks, costs and benefits.