مصرف فروکتوز و افزایش سرطان کبد

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 16

تعداد کلمات : 6700

مجله : Livers

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
8 سپتامبر 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1518 بازدید
41,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:مصرف فروکتوز و افزایش سرطان کبد

 چکیده

 کارسینوم هپاتوسلولار (HCC) درصد از سرطان‌های اولیه کبد را تشکیل می‌دهد که سومین علت شایع مرگ و میر ناشی از سرطان در سراسر جهان است. بروز آن در مردان و زنان رو به افزایش بوده است. در کشورهای غربی، رژیم‌های غذایی پرکالری، عمدتاً سرشار از کربوهیدرات‌هایی مانند فروکتوز، به دلیل تأثیرات آن بر سلامت مردم، یک نگرانی قابل توجه است. یک رژیم غذایی با فروکتوز بالا به ایجاد بیماری کبد چرب مرتبط با متابولیک (MAFLD) که قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) نامیده می‌شد و پیشرفت HCC به دلیل تقویت مسیر لیپوژنیک و تجمع لیپیدها مرتبط است. با این حال، به نظر می‌رسد متابولیسم فروکتوز بین مراحل بیماری متفاوت است، و با انجام یک برنامه ریزی مجدد متابولیک به نفع تکثیر، التهاب و خواص متاستاتیک سلول‌های سرطانی در HCC است. این مقاله مروری بر درک بهتر متابولیسم فروکتوز در هر دو سناریو تمرکز دارد: MAFLD و HCC.

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Fructose Consumption and Hepatocellular Carcinoma Promotion

Abstract

 Hepatocellular carcinoma (HCC) accounts for 85% of primary liver cancer, the third most common cause of cancer-related deaths worldwide. Its incidence has been increasing in both men and women. In Western countries, high-calorie diets, mainly rich in carbohydrates such as fructose, represent a significant concern due to their repercussions on the population’s health. A high-fructose diet is related to the development of Metabolic-Associated Fatty Liver Disease (MAFLD), formerly named Non-Alcoholic Fatty Liver Disease (NAFLD), and the progression of HCC as it potentiates the lipogenic pathway and the accumulation of lipids. However, fructose metabolism seems to be different between the stages of the disease, carrying out a metabolic reprogramming to favor the proliferation, inflammation, and metastatic properties of cancer cells in HCC. This review focuses on a better understanding of fructose metabolism in both scenarios: MAFLD and HCC.