عنوان فارسی مقاله: بررسی آزمایشگاهی روی ترکیبات فنولی و فعالیتهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دانه سویای سیاه
چکیده
چکیده: تمپه، توفو و سس سویا محصولات اصلی سویا هستند که معمولاً در غذای روزانه مردم اهالی اندونزی مصرف میشوند. سویا به دلیل داشتن پروتئین زیاد و وجود فعالیتهای آنتی اکسیدانی قابل توجه، سویا به عنوان یک ماده غذایی کاربردی در نظر گرفته میشود. آنتی اکسیدان به دلیل توانایی آن در خنثی کردن اثر منفی اکسیژن واکنش پذیر میتواند سلامت انسان را بهبود بخشد و حفظ کند. مطالعه حاضر به منظور تعيين ميزان فنل كل و فعالیتهای آنتي اكسيداني بعضي از دانههای سويا سياه اندونزي انجام شد. مشاهده در سه تکرار و انحراف استاندارد انجام شد. نتایج پژوهش حاضر تنوع محتوای فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی را در بین دانههای سویا سیاه مورد آزمایش نشان داد. انواع سویا Detam 2 بالاترین میزان فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی را با روش ABTS و DPPH اندازه گیری کرد. فعالیت آنتی اکسیدانی دانههای سویا سیاه با میزان فنلی کل ارتباط داشت. بنابراین، محتوای فنولیک میتواند به عنوان یک نشانگر خوب از سویا موجود در آنتی اکسیدان بالا استفاده شود. در کلیه ارقام سویا سیاه آزمایش شده، فعالیت آنتی اکسیدانی به طور عمده در پوشش بذر واقع شده است(فعالیتهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.