بررسی آزمایشگاهی روی ترکیبات فنولی و فعالیتهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 14

تعداد کلمات : 3500

مجله : International Journal of Research Studies in Agricultural Sciences (IJRSAS)

انتشار : 2019

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
28 می 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
934 بازدید
28,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:  بررسی آزمایشگاهی روی ترکیبات فنولی و فعالیتهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دانه سویای سیاه

چکیده

چکیده: تمپه، توفو و سس سویا محصولات اصلی سویا هستند که معمولاً در غذای روزانه مردم اهالی اندونزی مصرف می‌شوند. سویا به دلیل داشتن پروتئین زیاد و وجود فعالیت‌های آنتی اکسیدانی قابل توجه، سویا به عنوان یک ماده غذایی کاربردی در نظر گرفته می‌شود. آنتی اکسیدان به دلیل توانایی آن در خنثی کردن اثر منفی اکسیژن واکنش پذیر می‌تواند سلامت انسان را بهبود بخشد و حفظ کند. مطالعه حاضر به منظور تعيين ميزان فنل كل و فعالیت‌های آنتي اكسيداني بعضي از دانه‌های سويا سياه اندونزي انجام شد. مشاهده در سه تکرار و انحراف استاندارد انجام شد. نتایج پژوهش حاضر تنوع محتوای فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی را در بین دانه‌های سویا سیاه مورد آزمایش نشان داد. انواع سویا Detam 2 بالاترین میزان فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی را با روش ABTS و DPPH اندازه گیری کرد. فعالیت آنتی اکسیدانی دانه‌های سویا سیاه با میزان فنلی کل ارتباط داشت. بنابراین، محتوای فنولیک می‌تواند به عنوان یک نشانگر خوب از سویا موجود در آنتی اکسیدان بالا استفاده شود. در کلیه ارقام سویا سیاه آزمایش شده، فعالیت آنتی اکسیدانی به طور عمده در پوشش بذر واقع شده است(فعالیتهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: In Vitro Investigation on Phenolic Compound and Antioxidant Activities from Methanolic Extracts of Black Soybean Seed

Abstract

Tempe, tofu and soy sauce are the main products of soybean commonly consumed in the daily food for the people of Indonesia. Due to its high protein content and the presence of significant antioxidant activities, soybean is considered as functional food. Antioxidant could improve and maintain human health due to its ability to nullify the negative effect of reactive oxygen. The present study was carried out to evaluate total phenolic content and antioxidant activities of some Indonesian black soybean seeds. Observation was done in three replicates and standard deviation was made. The results of the present study showed a variability of total phenolic content and antioxidant activities among the black soybean seeds tested. The soybean variety Detam 2 revealed the highest phenolic content and antioxidant activities as measured with ABTS and DPPH methods. Antioxidant activity of black soybean seeds was highly correlated to total phenolic content. Thus, phenolic content could be used as a good indicator of soybean high in antioxidant. In all black soybean varieties tested, antioxidant activity was found to be mainly located in the seed coat.

دیدگاهتان را بنویسید