مروری بر فواید سلامتی و خطر مصرف قهوه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 22

تعداد کلمات : 9000

مجله : Medicinal & Aromatic Plants

انتشار : 2017

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
22 اکتبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1313 بازدید
24,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:مروری بر فواید سلامتی و خطر مصرف قهوه

 چکیده

در کنار آب و چای  قهوه محبوب ترین نوشیدنی جهان است که   حاوی کافئین می باشد. این شامل ترکیبی چند قسمتی از مواد شیمیایی است که اکثر مصرف کنندگان با فواید سلامتی همراه هستند و روز خود را با حداقل یک فنجان قهوه پس از خوردن غذا شروع می کنند و روز کاری خود را با قهوه به پایان می رسانند. این جزء مهم زندگی روزمره مدرن محسوب می شود زیرا پیام هشداردهنده ای بر مغز انسان دارد. در مخالفت با این ، گروه های مختلف گزارش می کنند که خطرات سلامتی را تجربه می کنند و بنابراین در نوشیدن قهوه مردد هستند ، این نشان دهنده ناهماهنگی فردی با عدم تحمل قهوه است. هدف از این مرور خلاصه ای از مزایای سلامتی و خطرات مصرف قهوه بود. اکثر گزارشات نشان می دهد که مصرف طولانی مدت قهوه و قهوه بدون کافئین می تواند خطر بسیاری از بیماری ها را کاهش دهد. در بین این موارد برای افزایش عملکرد بدنی ، سوزاندن چربی ، کاهش سکته مغزی ، کبد ، سرطان پروستات و روده بزرگ تا ۲۰ درصد ، خطر ابتلا به بیماری پارکینسون تا ۲۵ درصد ، کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع II ، کاهش خطر ابتلا به زوال عقل و محافظت از بدن مورد استفاده قرار می گیرد. ذهن ما ، روحیه ما را روشن می کند ، به ما در مبارزه با افسردگی کمک می کند و خطر خودکشی را تا ۵۰ درصد به حداقل می رساند. علاوه بر این ، مصرف کنندگان قهوه با DNA یکپارچه قوی ، کمتر در معرض بیماری قلبی قرار دارند. همچنین گزارش می دهد که نوشیدن قهوه به طور طبیعی تأخیر خواب را افزایش داده ، زمان کل خواب و اثربخشی آن را به حداقل می رساند.

با این حال ، از دیدگاه مثبت مصرف قهوه ، یک مطالعه اخیر نشان می دهد که مصرف قهوه همیشه مزایای محافظتی را ارائه نمی دهد ، زیرا نوشیدن بیش از حد با تأثیر منفی یا خطری بر سلامت ما همراه است. برخی تأثیرات منفی مصرف قهوه بر سلامتی ما ؛ باعث کاهش اشتها برای غذا ، تاثیر بر زنان باردار ، افراد مبتلا به کلسترول ، ایجاد بی خوابی و بی قراری ، کیست بافت سینه در زنان ، بی اختیاری اختلالات گوارشی و خطر سردرد می شود. علاوه بر این ، کاهش احتمال باروری در زنان و مردان ، ایجاد حساسیت و سقط جنین ، انقباضات شدید قلبی ، اضطراب ، افسردگی و نیاز به داروهای اضطرابی ، تولید کلاژن در پوست انسان را مهار می کند ، کاهش کاهش شنوایی کمتر ، به طولانی شدن کمک نمی کند. محرومیت از خواب با استخوان سازی تداخل دارد و همچنین می تواند خطر شکستگی استخوان را افزایش دهد. سرانجام ، جدیدترین مطالعات گزارش داده اند که مصرف قهوه زمانی که به طور متوسط ​​حدود چهار فنجان باشد ، برای سلامتی ما مفید است. تحقیقات تکمیلی برای آشکار ساختن مزایای سلامتی و خطر مصرف قهوه بسیار مهم خواهد بود(فواید سلامتی و خطر مصرف قهوه).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Review on Health Benefit and Risk of Coffee Consumption

Abstract

 Coffee is the world’s beloved drink that is the most regularly consumed caffeine-containing beverage next to water and tea. It contains a multipart combination of chemicals constituents, which associated with health benefits, most consumers, begin their day with a minimum a cup of coffee after eating food, and end their workday with coffee. It is considered as a significant part of modern daily life because it has an alerting outcome on the human brain. Opposing this, various groups report experiencing uneven health risks thus hesitant to drink coffee, this suggests individual disparity to coffee intolerance. The aim of this review was to in brief summarize health benefits and risks coffee consumption. Most of the informative reports suggested that long-term consumption of coffee and decaffeinated coffee can reduce the risk of many diseases. Among these it is used to boosts our physical performance, burn fat, reduces risk of stroke, liver, prostate and colorectal cancer by 20%, risk of Parkinson’s disease by 25%, lower risk of Type II diabetes, reduces risk of dementia and protects our mind, brightens our mood, helps us to fight depression and minimize risk of suicide by 50%. In addition, coffee consumers have less risk of heart disease, with strongly integrated DNA. Also reports that coffee drinking has also naturally extended sleep latency, minimizes total sleep time and its effectiveness, and worsened supposed sleep feature. However, from positive health prospect of coffee consumption, a recent study finds coffee consumption does not always provide protective benefits because overdrinking is associated with negative impact or risk on our health. Some negative impact of coffee consumption on our health; it reduces appetite levels for food, impact on pregnant women, on people with cholesterol, cause insomnia and restlessness, breast tissue cysts in women, incontinence digestive disorders, and risk of headaches. In addition, decrease fertility probability in female and male, cause allergies and miscarriage, forceful heart contractions, anxiety, depression and the need for anxiety medication, inhibits collagen production in the skin of human being, less hearing loss improvement, does not help with extended sleep deprivation interferes with ossification and could also lead to greater risk of bone fracture. Finally, the most recent studies reported that coffee consumption is beneficial for our health when it is optimum range approximately four cups on average. The supplementary research will be crucial to make clear that both the health benefits and risk of coffee consumption.