آفلاتوکسین: تولید کپک ، ساختار ، مسائل بهداشتی و بروز در کشورهای جنوب شرقی آسیا

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 45

تعداد کلمات : 21600

مجله : International Journal of Environmental Research and Public Health

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
3 مارس 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1082 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:آفلاتوکسین: تولید کپک ، ساختار ، مسائل بهداشتی و بروز در کشورهای جنوب شرقی آسیا و کشورهای جنوب صحرای آفریقا

چکیده

  این بررسی با هدف به روزرسانی جنبه های اصلی تولید آفلاتوکسین ، وقوع و بروز در کشورهای منتخب و شیوع آفلاتوکسیکوز انجام شد. روشهایی برای کاهش بروز آفلاتوکسین در محصولات نیز ، با تأکید بر فن آوری سازگار با محیط زیست با استفاده از سویه های آتوکسیژنیک Aspergillus flavus  ارائه شد. آفلاتوکسین ها به طور گسترده اجتناب ناپذیر هستند و آلاینده های طبیعی مواد غذایی و خوراک ها هستند و تأثیرات جدی بر سلامت ، بهره وری کشاورزی و دام و ایمنی مواد غذایی دارند. آنها متابولیت های ثانویه تولید شده توسط گونه های آسپرژیلوس هستند که در سه بخش اصلی از جنس توزیع شده اند (بخش Flavi ، بخش Ochraceorosei و بخش Nidulantes). وضعیت اقتصادی نامناسب یک کشور به دلیل شرایط نامناسب ذخیره سازی که معمولاً برای رشد کپک و تولید مایکوتوکسین مناسب هستند ، خطر و میزان آلودگی محصول را تشدید می کند: دمای ۲۲ تا ۲۹ ◦C و فعالیت آب از ۰٫۹۰ تا ۰٫۹۹٫ این وضعیت به موازات شیوع سرطان زیاد کبد و موارد آفلاتوکسیکوز حاد گاه به گاه که با این مناطق همراه بوده اند ، همراه شدند. مطالعات ارزیابی ریسک نشان داد که کشورهای جنوب شرقی آسیا (SEA) و کشورهای جنوب صحرای آفریقا (SSA) همچنان در معرض خطر بالایی هستند و جدا از تجدید نظر در محدودیت های استاندارد تنظیم مقررات ، اقدامات دیگری برای جلوگیری یا آلوده سازی محصولات برای اقدامات مناسب انجام می شود حفاظت از بهداشت عمومی در واقع ، مروری بر انتشار آفلاتوکسین در غذاها و خوراکهای منتخب کشورهایی که محصولات آنها به طور کلاسیک به دلیل بالاترین آلودگی به آفلاتوکسین ها شناخته می شود ، نشان می دهد که علیرغم تلاش های فشرده ای که برای کاهش چنین مواردی انجام شده ، تمایل مشخصی وجود نداشته است ، به استثنای آفریقای جنوبی ، به سمت پیشرفت های مداوم. با این وجود ، ارزیابی ریسک جهانی از وضعیت جدید در مورد آلودگی محصولات با آفلاتوکسین توسط سازمان های بین المللی با تخصص لازم برای ارزیابی آنچه که در حال حاضر هستیم ارائه شده است(مسائل بهداشتی و بروز در کشورها).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Aflatoxins: Producing-Molds, Structure, Health Issues and Incidence in Southeast Asian and Sub-Saharan African Countries

Abstract

 This review aims to update the main aspects of aflatoxin production, occurrence and incidence in selected countries, and associated aflatoxicosis outbreaks. Means to reduce aflatoxin incidence in crops were also presented, with an emphasis on the environmentally-friendly technology using atoxigenic strains of Aspergillus flavus. Aflatoxins are unavoidable widespread natural contaminants of foods and feeds with serious impacts on health, agricultural and livestock productivity, and food safety. They are secondary metabolites produced by Aspergillus species distributed on three main sections of the genus (section Flavi, section Ochraceorosei, and section Nidulantes). Poor economic status of a country exacerbates the risk and the extent of crop contamination due to faulty storage conditions that are usually suitable for mold growth and mycotoxin production: temperature of 22 to 29 ◦C and water activity of 0.90 to 0.99. This situation paralleled the prevalence of high liver cancer and the occasional acute aflatoxicosis episodes that have been associated with these regions. Risk assessment studies revealed that Southeast Asian (SEA) and Sub-Saharan African (SSA) countries remain at high risk and that, apart from the regulatory standards revision to be more restrictive, other actions to prevent or decontaminate crops are to be taken for adequate public health protection. Indeed, a review of publications on the incidence of aflatoxins in selected foods and feeds from countries whose crops are classically known for their highest contamination with aflatoxins, reveals that despite the intensive efforts made to reduce such an incidence, there has been no clear tendency, with the possible exception of South Africa, towards sustained improvements. Nonetheless, a global risk assessment of the new situation regarding crop contamination with aflatoxins by international organizations with the required expertise is suggested to appraise where we stand presently.