مهاجرت اجزای دود به ژامبون کمر خوک طی فراوری و ذخیره

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 19

تعداد کلمات : 5100

مجله : Science

انتشار : 2016

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
12 می 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
745 بازدید
11,000 تومان

عنوان فارسی مقاله: مهاجرت اجزای دود به ژامبون کمر خوک طی فراوری و ذخیره

چکیده

مهاجرت اجزای دود به ژامبون یا راسته گوشت خوک طی فراوری دود با استفاده از جذب تعادل فرضی در سطح پوشش Cmax از طریق معادله فیک اندازه گیری شد. دماهای گرمادهی  کناره ها، سطح و مرکز  محصول پایش شد.۲-۶ دیمتیواکسی فنول به عنوان شاخص اجزای دود استفاده شده و با hplc ارزیابی شد(مهاجرت اجزای دود به ژامبون کمرخوک).  معادلات تجربی مورد استفاده برای پیش بینی غلظت اجزای دود تولید شده درون دودخانه بر اساس وزن چوب سوخته شده حاصل شد. مقادیر cwe برای براورد مهاجرت دود  اجزا به  درون گوشت در موقعیت های درونی براورد شده و با مقادیر اندازه گیری شده  صرف نظر از وزن اولیه چوب هم خوانی داشت. اجزای دود به سطح پوشش  ژامبون  چسبیده و سپس به درون آن مهاجرت کرد ولی به  هسته آن حتی بعد از ۷ روز ذخیره نرسید(مهاجرت اجزای دود به ژامبون کمرخوک).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Migration of smoke components into pork loin ham during processing and storage

Abstract

The migration of smoke components into pork ham during smoke processing was measured and estimated by using the hypothetical equilibrium absorption at the surface of the casing (Cmax) via Fick’s equation. The temperatures of the heating medium, surface, and core of the product were monitored. 2,6-Dimethoxyphenol was used as an index for smoke components and was evaluated by HPLC. Empirical equations used to predict the concentration of smoke components (CWe) generated inside the smokehouse based on the weight of burned wood were obtained. CWe values were used to estimate the migration of smoke components into ham at several internal positions and agreed well with the measured values, regardless of the initial weight of wood. Smoke components adhered to the surface of the ham casing and then migrated to the interior of the ham, but did not reach the core even after 7 days of storage.

دیدگاهتان را بنویسید