کاربرد یک میدان فرا صوت یکنواخت سطح پایین برای زیست فراوری

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 26

تعداد کلمات : 5700

مجله : Cellulose Chem. Technol

انتشار : 2009

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
24 آوریل 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1315 بازدید
18,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:کاربرد یک میدان فرا صوت یکنواخت سطح پایین برای  تسریع زیست فراوری انزیمی پنبه

 چکیده

تولید زیست فراوری انزیمی پنبه به میزان قابل توجهی خطر کمتری دارد، پساب آن به آسانی زیست تخریب پذیر است ، هنوز چند نقص ، مانند هزینه های فرآوری گران و نرخ واکنش آهسته ، که مانع پذیرش آن در سطح صنعتی می باشد ، وجود دارد. تحقیقات ما نشان داد که معرفی یک انرژی کم ، در راه حل های آنزیم فرآوری فراصوت یکنواخت تا به میزان قابل توجهی کارایی آنزیم ها را افزایش داده و سرعت واکنش خود بهبود یافته است . ثابت شده است که در بر داشت زیر ویژگی های خاص از ترکیب آنزیم/ زیست فراوری انزیمی پنبه بسیار مهم عبارتند از :  الف) اثرات کاویتاسیون ناشی از معرفی یک میدان فراصوت در فرآوری آنزیم تا حد زیادی افزایش جابجایی مولکول های آنزیم نسبت به سطح بستر را ایجاد می کند،    ب) تاثیر مکانیکی تولید شده توسط فروپاشی حباب های کاویتاسیون، یکی از مزایای مهم را فراهم می کند ، که از “باز کردن” سطح بسترهای جامد به عمل آنزیم ایجاد می شود، ج) اثر کاویتاسیون چند صد برابر بیشتر در سیستم ناهمگن (جامد بستر مایع) نسبت به سیستم های همگن است ، و د) در آب، حداکثر اثر کاویتاسیون در ° C 50 است ، که درجه حرارت مطلوب برای بسیاری از آنزیم های صنعتی می باشد. در مقیاس آزمایشگاهی، معرفی انرژی فراصوت در محفظه واکنش در طول زیست فراوری آنزیمی پارچه پلی استری و آنزیم زیستی تبدیل ماشین پنبه پاک کنی و پسماند کتان و پنبه کهنه منجر به بهبود قابل توجهی در بهره وری آنزیم می شود (میدان فرا صوت یکنواخت سطح پایین).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE: APPLICATION OF A LOW-LEVEL, UNIFORM ULTRASOUND FIELD FOR THE ACCELERATION OF ENZYMATIC BIO-PROCESSING OF COTTON

Abstract

Enzymatic bio-processing of cotton generates significantly less hazardous, readily biodegradable wastewater effluents, yet having several critical shortcomings, such as expensive processing costs and slow reaction rates, which impedes its acceptance at an industrial level. Our research showed that the introduction of a low-energy, uniform ultrasound field in enzyme-processing solutions greatly improved enzyme efficiency by significantly increasing their reaction rate. It has been established that the following specific features of combined enzyme/ultrasound bio-processing of cotton are critically important: a) the cavitation effects caused by the introduction of an ultrasound field in the enzyme processing solution greatly enhance the transport of enzyme macromolecules towards the substrate surface, b) the mechanical impact, produced by the collapse of the cavitation bubbles, provides an important benefit, that of “opening up” the surface of the solid substrates to the action of enzymes, c) the effect of cavitation is several hundred times higher in heterogeneous (solid substrate-liquid) than in homogeneous systems, and d) in water, the maximum effects of cavitation occur at ~50 °C, which is the optimum temperature for many industrial enzymes. At a laboratory scale, the introduction of ultrasonic energy in the reaction chamber during enzymatic biopreparation of greige cotton fabrics and enzymatic bio-conversion of cotton gin and cotton lint waste biomass in sugars resulted in a significant improvement in enzyme efficiency.

    دیدگاهتان را بنویسید