عنوان فارسی مقاله:میکروبیوم گاو سالم و دیس بیوز در فنوتیپ های بیمار
چکیده
پرورش گاو یک روش باستانی است که ریشه در اوایل دوران نوسنگی دارد و جایگاه اصلی خود را در صنعت غذا حفظ کرده است و درآمد بازار جهانی گوشت گاو بالغ بر ۳۸۵٫۷ میلیارد دلار (تا سال ۲۰۱۸) است. از این رو، نگهداری از گاو برای تامین نیازهای تغذیه ای تمدن مدرن ضروری است. هدف این بررسی گسترده ارائه یک نمای کلی از میکروبیوم گاو، تجزیه و تحلیل ترکیب میکروبی بومی در دستگاه تنفسی، دستگاه گوارش، دستگاه تناسلی و پوست گاو است. دیس بیوز مرتبط با بیماری های مختلف مانند بیماری تنفسی گاو، درماتیت دیجیتال گاوی، ورم پستان، بیماری جان، بیماری های رحمی (متریت و اندومتریت)، و اختلالات متابولیک (اسیدوز شکمبه و کتوز) مورد بحث قرار گرفته است. علاوه بر این، درمان های میکروبی غیر آنتی بیوتیکی مختلف از جمله فاژ درمانی، پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها به عنوان ابزارهای بالقوه برای کاهش دیس بیوز مرتبط با بیماری مورد بررسی قرار گرفته اند. به طور کلی، این بررسی اهمیت میکروبیوم را در حفظ سلامت گاو و پتانسیل آن در کاهش بیماریهای گاو، با هدف افزایش سلامت و تولید گاو، برجسته میکند(میکروبیوم گاو سالم و دیس بیوز).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.