میکروبیوم گاو سالم و دیس بیوز در فنوتیپ های بیمار

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 41

تعداد کلمات : 14000

مجله : Ruminants

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
9 مارس 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1305 بازدید
39,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:میکروبیوم گاو سالم و دیس بیوز در فنوتیپ های بیمار

چکیده

  پرورش گاو یک روش باستانی است که ریشه در اوایل دوران نوسنگی دارد و جایگاه اصلی خود را در صنعت غذا حفظ کرده است و درآمد بازار جهانی گوشت گاو بالغ بر ۳۸۵٫۷ میلیارد دلار (تا سال ۲۰۱۸) است. از این رو، نگهداری از گاو برای تامین نیازهای تغذیه ای تمدن مدرن ضروری است. هدف این بررسی گسترده ارائه یک نمای کلی از میکروبیوم گاو، تجزیه و تحلیل ترکیب میکروبی بومی در دستگاه تنفسی، دستگاه گوارش، دستگاه تناسلی و پوست گاو است. دیس بیوز مرتبط با بیماری های مختلف مانند بیماری تنفسی گاو، درماتیت دیجیتال گاوی، ورم پستان، بیماری جان، بیماری های رحمی (متریت و اندومتریت)، و اختلالات متابولیک (اسیدوز شکمبه و کتوز) مورد بحث قرار گرفته است. علاوه بر این، درمان های میکروبی غیر آنتی بیوتیکی مختلف از جمله فاژ درمانی، پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها به عنوان ابزارهای بالقوه برای کاهش دیس بیوز مرتبط با بیماری مورد بررسی قرار گرفته اند. به طور کلی، این بررسی اهمیت میکروبیوم را در حفظ سلامت گاو و پتانسیل آن در کاهش بیماری‌های گاو، با هدف افزایش سلامت و تولید گاو، برجسته می‌کند(میکروبیوم گاو سالم و دیس بیوز).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Healthy Cattle Microbiome and Dysbiosis in DiseasedPhenotypes

Abstract

 Cattle farming is an ancient practice, with roots in the early Neolithic era that has retained a major status in the food industry, with global beef market revenue amounting to $385.7B (as of 2018). Hence, cattle maintenance is essential for catering to the nutritional requirements of modern civilization. This extensive review aims to provide a holistic overview of the cattle microbiome, analyzing the native microbial composition within the respiratory tract, gastrointestinal tract, reproductive tract, and skin of cattle. The dysbiosis associated with various diseases such as bovine respiratory disease, bovine digital dermatitis, mastitis, Johne’s disease, uterine diseases (metritis and endometritis), and metabolic disorders (ruminal acidosis and ketosis) have been discussed. Moreover, various nonantibiotic microbial therapies including phage therapy, prebiotics, and probiotics have been examined as potential means to reduce disease-associated dysbiosis. In general, this review highlights the importance of the microbiome in the maintenance of health in cattle and its potential in alleviating bovine diseases, with an aim to enhance cattle health and production.