کاربرد نانوتکنولوژی در تغذیه دام: مطالعه کتابشناختی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 23

تعداد کلمات : 10000

مجله : foods

انتشار : 2024

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
23 ژوئن 2024
دسته بندی
تعداد بازدیدها
3367 بازدید
110,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:کاربرد نانوتکنولوژی در تغذیه دام: مطالعه کتابشناختی

 چکیده

نانوتکنولوژی علمی و مهندسی است که شامل طراحی، سنتز، مشخصه‌سازی و بکارگیری مواد در دستگاه‌ها و سیستم‌های کنترل مواد در مقیاس نانومتر می‌شود. این بررسی به بررسی کاربرد فناوری نانو در تغذیه حیوانات می‌پردازد. کاربردهای آن در این زمینه شامل تجویز مواد مغذی، پروبیوتیک ها و تشخیص و درمان بیماری‌ها از طریق دارورسانی است. نانوذرات را می‌توان به غیر آلی (نانو مواد معدنی)، آلی (پروتئین، چربی و نانو مولکول قند)، امولسیون، دیسپرسیون و نانوپلیمرهای نانورس طبقه بندی کرد. تغذیه نانوذرات بهبودهایی را در کارایی گوارش، ایمنی، کیفیت شیر، گوشت و تخم مرغ نشان داده است. نانو مواد معدنی استفاده از دوز پایین و فراهمی زیستی بهبود یافته را ارائه می‌دهند و آنها را به یک جایگزین آنتی‌بیوتیک مؤثر تبدیل می‌کنند و همچنین می‌توانند در مواد غذایی طبیعی گنجانده شوند. نانوذرات آنزیمی، دانه‌های پروتئینی هستند که خواص منحصر به فرد خود را (نوری، الکتریکی) نشان می‌دهند. نانوتکنولوژی در فراوری خوراک برای رساندن مواد مغذی به اندام‌های هدف از طریق روش‌هایی مانند کپسوله‌سازی، کیلیت، بسته‌بندی و نانو لوله‌ها بدون تغییر طعم یا رنگ استفاده می‌شود. نانوذرات را می‌توان با استفاده از ابزارهای نانو در نانوتکنیک مانند رسوب، اتصال عرضی امولسیونی، خشک کردن اسپری، ادغام امولسیون-قطره و غیره تهیه کرد. ) و روشهای بیولوژیکی علیرغم اینکه کاربردهای نانوتکنولوژی سهم بالقوه‌ای برای ساده‌سازی زندگی و ارتقای صنعت دام در خوراک، بهداشت و تولید دارند، چالش‌های موجود در مسائل انسانی، حیوانی و زیست‌محیطی نیز به عنوان عوارض جانبی این فناوری بیان می‌شود.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Application of nanotechnology in animal nutrition: Bibliographic review

Abstract

 Nanotechnology is the science and engineering that involves designing, synthesizing, characterizing, and applying materials in devices and systems for nanometer-scale matter control. This review explores the application of nanotechnology in animal nutrition. Its applications in this field encompass the administration of nutrients, probiotics, and the diagnosis and treatment of diseases through drug delivery. Nanoparticles can be classified into inorganic (nano-minerals), organic (proteins, fat, and sugar nanomolecules), emulsions, dispersions, and nanoclays nanopolymers. The feeding of nanoparticles has demonstrated improvements in digestive efficiency, immunity, milk, meat, and egg quality. Nano-minerals offer low dose usage and improved bioavailability, making them an effective antibiotic alternative and can also be incorporated into natural feed ingredients. Enzyme nanoparticles are protein aggregates that show their unique properties (optical, electrical). Nanotechnology is utilized in feed processing to deliver nutrients to target organs through methods like encapsulation, chelating, packing, and nanotubes without altering taste or color. Nanoparticles could be prepared using nanotools in nanotechnique such as precipitation, emulsion cross-linking, spraydrying, emulsion-droplet coalescence, etc. Nanoparticle synthesis is performed by physical (high-energy ball milling, vapor deposition), chemical methods (forming colloids), and biological methods. Despite nanotechnology applications having potential contributions to simplify life and enhance the animal industry in feed, health, and production, the challenges in human, animal, and environmental issues are also stated as the side effects of the technology.