هزینه‌های اقتصادی و مزایای خوردن سالم

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 20

تعداد کلمات : 7700

مجله : Curr Obes Rep

انتشار : 2013

:

:

:

:

:

تاریخ انتشار
22 دسامبر 2019
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1025 بازدید
22,000 تومان

عنوان فارسی:هزینه‌های اقتصادی و مزایای خوردن سالم

 چکیده

 بیشتر آمریکایی‌ها، توصیه‌های تغذیه‌ای فدرال را رعایت نمی‌کنند. این به دلیل هزینه‌های خوردن سالم است. این مقاله به بررسی هزینه‌ها و مزایای خوردن سالم می‌پردازد. از دیدگاه هزینه‌ای، ما در مورد قیمت‌های غذا، تهیه غذا و سایر هزینه‌ها، هزینه‌های حمل و نقل، هزینه‌های روان شناختی، هزینه کسب اطلاعات غذایی و هزینه‌های امید به زندگی بیشتر بحث می‌کنیم. ما این هزینه‌ها را با ارزش دلار در نظر نمی‌گیریم زیرا منابع فعلی، برآوردهایی را در خصوص پشتیبانی از این ارزیابی ارائه نمی‌کند. از حیث مزایا، ما بر پنج وضعیت سلامت تاکید می‌کنیم که رژیم غذایی یک فاکتور ریسک است: بیماری قلبی کرونر، سکته، دیابت و شکستگی لگن. ما مزایای خوردن سالم در امریکا را ۱۱۴٫۵ میلیارد دلار در سال در هزینه‌های پزشکی، افزایش بهره وری و ارزش عمر طولانی برآورد کردیم که با کاهش در پنج وضعیت فوق مرتبط است(هزینه‌های اقتصادی و مزایای خوردن سالم).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

title: Economic Costs and Benefits of Healthy Eating

abstract

Most Americans fail to meet federal dietary recommendations. This may be partly due to the costs of healthy eating. This article reviews the costs and benefits of healthy eating. On the cost side, we discuss food prices, food preparation and other time costs, transportation costs, psychological costs, costs of obtaining nutrition information, and costs of longer life expectancy. We do not summarize these costs with a single dollar value as the current literature does not provide estimates to support such quantification. In terms of benefits, we focus on five health conditions for which poor diet is a major risk factor: coronary heart disease, cancer, stroke, diabetes, and osteoporotic hip fractures. We estimate the benefits of healthy eating in the United States to be $114.5 billion per year (in 2012 dollars) in medical savings, increased productivity, and the value of prolonged life that are associated with reductions in these five conditions.

دیدگاهتان را بنویسید