فناوری‌های ویرایش ژنوم و کاربرد بالقوه‌ی آن‌ها در اصلاح محصولات باغی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 15

تعداد کلمات : 7600

مجله : Horticulture Research

انتشار : 2015

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
31 دسامبر 2019
دسته بندی
تعداد بازدیدها
955 بازدید
20,000 تومان

عنوان فارسی مقاله: فناوری‌های ویرایش ژنوم و کاربرد بالقوه‌ی آن‌ها در اصلاح محصولات باغی

 چکیده

 اصلاح نباتات، که یکی از قدیمی‌ترین فعالیت‌های کشاورزی است، قدمتی برابر با قدمت تمدن بشری دارد. بسیاری از محصولات برای رفع نیازهای زیبایی شناختی و غذایی انسان اهلی شده‌اند از چمله محصولات خاص نظیر میوه‌ها، سبزیجات، گل‌های زینتی، بوته‌ها و درختان. گونه‌های زراعی از طریق انتخاب در طول تمدن اولیه بشر سرچشمه گرفته است. فن آوری های دیگر، مانند اشکال مختلف ترکیبی، جهش، و تراریخته نیز در قرن‌های گذشته نیز برای اصلاح محصولات زراعی اختراع و به کار گرفته شده‌اند. پیشرفت‌های حاصل از این فن آوری های اصلاح، بویژه فناوری‌های نوین اصلاح بیوتکنولوژی مبتنی بر بیولوژیکی، تأثیر زیادی بر روی اصلاح محصولات زراعی و همچنین بر زندگی ما داشته است. در اینجا، ابتدا فرایند توسعه و کاربردهای این فناوری‌ها را در تولید محصولات باغی مورد بررسی قرار می‌دهیم. سپس، ما به طور عمده اصول جدیدترین فن آوری های ویرایش ژنوم را توصیف می‌کنیم و در مورد کاربردهای احتمالی آنها در بهبود ژنتیکی محصولات باغی بحث می‌کنیم. مزایا و چالش‌های فن آوری های ویرایش ژنوم در اصلاح محصولات زراعی باغی نیز بحث شده است.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Genome-editing technologies and their potential application in horticultural crop breeding

abstract

Plant breeding, one of the oldest agricultural activities, parallels human civilization. Many crops have been domesticated to satisfy human’s food and aesthetical needs, including numerous specialty horticultural crops such as fruits, vegetables, ornamental flowers, shrubs, and trees. Crop varieties originated through selection during early human civilization. Other technologies, such as various forms of hybridization, mutation, and transgenics, have also been invented and applied to crop breeding over the past centuries. The progress made in these breeding technologies, especially the modern biotechnology-based breeding technologies, has had a great impact on crop breeding as well as on our lives. Here, we first review the developmental process and applications of these technologies in horticultural crop breeding. Then, we mainly describe the principles of the latest genome-editing technologies and discuss their potential applications in the genetic improvement of horticultural crops. The advantages and challenges of genome-editing technologies in horticultural crop breeding are also discussed.

دیدگاهتان را بنویسید