نقش پلی آمین ها در کاهش تنش شوری

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 33

تعداد کلمات : 12300

مجله : Plant Physiology and Genetics

انتشار : 2013

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
2 ژانویه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1215 بازدید
33,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:نقش پلی آمین ها در کاهش تنش شوری

چکیده

تنش های غیرزیستی و زیستی باعث تغییراتی در روند طبیعی فیزیولوژیک همه گیاهان، از جمله گیاهان مهم اقتصادی می شود. آسیب گیاهان و کاهش بهره وری آنها بیشتر به دلیل عوامل نامطلوب محیطی (عوامل تنش طبیعی) اتفاق می افتد. اینها شامل دمایشدید، کمبود یا فراوانی آب؛ افزایش شوری خاک؛ تابش خورشید بالا؛ آب شدن یخ؛ عوامل بیماری زا و غیره  است. همراه با این عوامل، گیاهان به مقیاس وسیعی از عوامل تنش زا مرتبط با فعالیت انسان (عوامل تنش انسانی – ژنتیکی) از جمله آلاینده های سمی مانند آفت کش ها، گازهای مضر (SO2، NO، NO2، NOx، O3) تحمیل می شوند. و مه دود فتوشیمیایی)؛ اکسیدان های نوری؛ اسیدی شدن خاک و کمبود مواد معدنی در اثر باران های اسیدی؛ مصرف بیش از حد کودها فلزات سنگین؛ تشعشع UV-B شدید و غیره (شکل ۱۳٫۱ ) از جمله این موارد است.. همه این تنش ها باعث تولید بیشتر گونه های اکسیژن واکنش پذیر (ROS) در گیاهان می شود که عملکردهای طبیعی-منطقی آنها را تغییر می دهد، ظرفیت بیوسنتز موجودات گیاهی را کاهش می دهد و آسیب هایی را به وجود می آورد که ممکن است منجر به مرگ گیاه شود (میتلر ۲۰۰۲؛ احمد و همکاران). ۲۰۰۸؛ گیل و توتجا ۲۰۱۰b؛ پوترز و همکاران ۲۰۱۰)(پلی آمین در کاهش تنش شوری).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Role of Polyamines in Alleviating Salt Stress

Abstract

 Abiotic and biotic stresses cause alterations in the normal physiological processes of all plants, including the economically important crops. Plant damage and decrease in their productivity take place most often due to naturally occurring unfavorable factors of the environment (natural stress factors). These include extreme temperatures; water de fi cit or abundance; increased soil salinity; high solar irradiance; early autumn or late spring ground frosts; pathogens, etc. Along with these factors, plants are imposed to a large scale of new stressors related to human activity (anthropogenic stress factors) including, toxic pollutants such as pesticides, noxious gasses (SO2, NO, NO2, NOx, O3 and photochemical smog); photooxidants; soil acidi fi cation and mineral de fi cit due to acid rains; overdoses of fertilizers; heavy metals; intensi fi ed UV-B irradiation, etc. (Fig. 13.1 ). All these stresses cause an increased production of reactive oxygen species (ROS) in plants that alter their normal physiological functions, decrease the biosynthetic capacity of plant organisms, and cause damages which may lead to plant death (Mittler 2002 ; Ahmad et al. 2008 ; Gill and Tuteja 2010b ; Potters et al. 2010 ) .