عنوان فارسی مقاله: اثرات تیمار موم بر روی کیفیت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه اناناس در سردخانه
چکیده
آناناس یک میوه مهم میباشد که در مناطق گرمسیری و نیمه حارهای رشد میکند. سردخانه یکی از روشهای افزایش طول عمر طول عمر پس از برداشت برای میوه آناناس میباشد. یک مسئله اصلی و مشکل مربوط به این روش این است که دمای پایین منجر به علایم آسیب سرما در میوهها و یا از بین رفتن ارزش غذایی و یا کیفیت آنها میشود. هدف این مطالعه یافتن شیوهای جدید برای کاهش مؤثر آسیب سرما و حفظ کیفیت میوه در طی نگهداری در سردخانه میباشد(کیفیت وفیزیولوژی پس از برداشت میوه). از این روی، اثرات دو نوع تیمار واکس (Sta-Fresh 2952 wax و Sta-Fresh 7055 wax)) بر روی میوههای آناناس رقم پاریس (که یک رقم اصلی تولید اناناس است) بر کاهش آسیب سرما و پاسخهای فیزیولوژیک آنها در طی نکهداری در یخچال بررسی شد. واکس Sta-Fresh 2952 در شرایط زیر مؤثر بود: ۱- کاهش آسیب سرما که موجب تأخیر در سفتی، رنگ میوه، کاهش وزن، و مقدار پروتین محلول میشود ۲- کاهش اسیدیته، جامدهای محلول، تراوایی غشایی سلول و مقدار مالون الدهید در مقایسه با شاهد میشود. این واکس موجب بهبود قند کل و محتوی اسید اسکوربیک در اناناس میشود. این نتایج نشان داد که این تیمار یک روش مفید برای کاهش اسی سرما و حفظ کیفیت میوه در طی سردخانه است(کیفیت وفیزیولوژی پس از برداشت میوه).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.