کاربرد قارچ جنس گانودرما برای درمان دیابت و مقاومت به انسولین

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 21

تعداد کلمات : 7700

مجله : molecules

انتشار : 2019

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
25 مارس 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1363 بازدید
39,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:کاربرد قارچ جنس گانودرما برای درمان دیابت و مقاومت به انسولین

چکیده

  دارودرمانی با استفاده از مواد طبیعی در حال حاضر می تواند به عنوان یک جایگزین بسیار امیدوارکننده در آینده برای درمان مرسوم دیابت شیرین در نظر گرفته شود، به ویژه در مورد بیماری مزمن که بدن دیگر قادر به تولید انسولین کافی نیست یا زمانی که نمی تواند از انسولین تولید شده به طور موثر استفاده کند. این مقاله مروری کوتاه دیدگاه‌ها، پیشرفت‌های اخیر و چالش‌های عمده قارچ‌های دارویی از جنس گانودرما را با اشاره به فعالیت ضد دیابتی آن‌ها خلاصه می‌کند. فعال ترین مواد تشکیل دهنده این قارچ ها پلی ساکاریدها و تری ترپنوئیدها هستند. ما امیدواریم که این بررسی بتواند پایه‌های نظری و الهام‌بخشی برای مطالعه مکانیسم زیست فعالی آن ترکیبات ارائه دهد(گانودرما برای درمان دیابت).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Mushrooms of the Genus Ganoderma Used to Treat Diabetes and Insulin Resistance

Abstract

 Pharmacotherapy using natural substances can be currently regarded as a very promising future alternative to conventional therapy of diabetes mellitus, especially in the case of chronic disease when the body is no longer able to produce adequate insulin or when it cannot use the produced insulin effectively. This minireview summarizes the perspectives, recent advances, and major challenges of medicinal mushrooms from Ganoderma genus with reference to their antidiabetic activity. The most active ingredients of those mushrooms are polysaccharides and triterpenoids. We hope this review can offer some theoretical basis and inspiration for the mechanism study of the bioactivity of those compounds.