light box
امتیاز 2.58 ابتلا به COVID-19 ممکن است باعث کتوز و کتواسیدوز شود">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 14
تعداد کلمات : 4000
مجله : Diabetes Obes Metab.
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:ابتلا به COVID-19 ممکن است باعث کتوز و کتواسیدوز شود

 چکیده

مطالعه حاضر شامل ۶۵۸ بیمار بستری در بیمارستان با COVID-19 تأیید شده است. چهل و دو نفر (۶٫۴٪) از ۶۵۸ بیمار مبتلا به کتوز هنگام پذیرش بدون تب   و اسهال داشتند. آنها سن متوسط ​​(دامنه   [IQR]) 47.0 (38.0-70.3) سال داشتند و ۱۶ نفر (۳۸٫۱٪) مرد بودند. بیماران مبتلا به کتوز جوان تر بودند (سن متوسط ​​۴۷٫۰ در مقابل ۵۸٫۰ سال ؛ P = 0.003) و شیوع   خستگی (۳۱٫۰ v در مقابل ۱۰٫۶؛ ؛ P <0.001) ، دیابت (۳۵٫۷ v در مقابل ۱۸٫۵؛ ؛ P = 0.007) ) و اختلالات گوارشی (۳۱٫۰ v در مقابل ۱۲٫۰؛ ؛ P <0.001) مشاهده شد. آنها طول مدت بستری در بیمارستان (IQR) طولانی تر (۱۹٫۰ [۱۲٫۸-۳۳٫۳] در مقابل ۱۶٫۰ [۱۰٫۰-۲۴٫۰] روز ؛ P <0.001) و نرخ مرگ و میر بالاتر (۲۱٫۴ v در مقابل ۸٫۹؛ ؛ P = 0.017) داشتند.  سه نفر (۲۰٫۰ درصد) از ۱۵ بیمار مبتلا به کتوز دیابتی دچار اسیدوز شدند ، پنج بیمار (۷/۲۶ درصد) مبتلا به کتوز دیابتی درگذشتند و یکی از اینها (۲۵٫۰ درصد) با آکدیوز همراه بود. دو نفر (۷٫۴٪) و چهار نفر (۱۴٫۳٪) از ۲۷ بیمار کتوتیک غیر دیابتی به ترتیب دچار اسیدوز شدید شدند و به ترتیب درگذشتند و یک نفر (۲۵٫۰٪) از آنها با اسیدوز همراه بودند. این نشان می دهد که عفونت COVID-19 باعث کتوز یا کتواسیدوز و ایجاد کتواسیدوز دیابتی برای مبتلایان به دیابت شده است. کتوز باعث افزایش طول مدت بستری و مرگ و میر در بیمارستان شد. در همین حال ، دیابت طول مدت بستری در بیماران مبتلا به کتوز را افزایش داد اما تاثیری در مرگ و میر آنها نداشت.

Title: COVID-19 infection may cause ketosis and ketoacidosis

Abstract

 The present study included 658 hospitalized patients with confirmed COVID-19. Forty-two (6.4%) out of 658 patients presented with ketosis on admission with no obvious fever or diarrhoea. They had a median (interquartile range [IQR]) age of 47.0 (38.0–70.3) years, and 16 (38.1%) were men. Patients with ketosis were younger (median age 47.0 vs. 58.0 years; P = 0.003) and had a greater prevalence of fatigue (31.0% vs. 10.6%; P < 0.001), diabetes (35.7% vs. 18.5%; P = 0.007) and digestive disorders (31.0% vs. 12.0%; P < 0.001). They had a longer median (IQR) length of hospital stay (19.0 [12.8–33.3] vs. 16.0 [10.0–24.0] days; P < 0.001) and a higher mortality rate (21.4% vs. 8.9%; P = 0.017). Three (20.0%) out of the 15 patients with diabetic ketosis developed acidosis, five patients (26.7%) with diabetic ketosis died, and one of these (25.0%) presented with acidosis. Two (7.4%) and four (14.3%) of the 27 non-diabetic ketotic patients developed severe acidosis and died, respectively, and one (25.0%) of these presented with acidosis. This suggests that COVID-19 infection caused ketosis or ketoacidosis, and induced diabetic ketoacidosis for those with diabetes. Ketosis increased the length of hospital stay and mortality. Meanwhile, diabetes increased the length of hospital stay for patients with ketosis but had no effect on their mortality.
 

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
ادراک والدین از تغییرات در نیاز های اولیه و اساسی زندگی کودکان معلول
خـریـد محـصـول
مرور دقیق اثرات بالقوه میکروپلاستیک ها و افزودنی ها روی سلامت انسان
خـریـد محـصـول
نوسانات فصلی هیدروکربن های آروماتیک پلی سایکلیک و ژنوتوکسیسیتی
خـریـد محـصـول
شناسایی ریسک مصرف کنندگان کره ای بسته به ارایه اطلاعات ایمنی برای محصولات شیمیایی
خـریـد محـصـول
نقش هوش هیجانی و تعدیل اجتماعی-فرهنگی روی بهزیستی روانی
خـریـد محـصـول
فرم شهری، کیفیت هوا و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی تنفسی: تحلیل مسیر
خـریـد محـصـول
گرایش زیست محیطی، مدیریت زنجیره تامین سبز و عملکرد شرکت
خـریـد محـصـول
رفتار بی تحرکی در مدرسه، فعالیت فیزیکی و پیامد های مرتبط با سلامت در میان کودکان
خـریـد محـصـول
ساخت پرتفوی بهینه با استفاده از مدل تک شاخص و مدل همبستگی ثابت
خـریـد محـصـول
تأثیر ادراکات عدالت سازمانی بر فرسودگی شغلی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا