عنوان فارسی مقاله:آفلاتوکسین: تولید کپک ، ساختار ، مسائل بهداشتی و بروز در کشورهای جنوب شرقی آسیا و کشورهای جنوب صحرای آفریقا
چکیده
این بررسی با هدف به روزرسانی جنبه های اصلی تولید آفلاتوکسین ، وقوع و بروز در کشورهای منتخب و شیوع آفلاتوکسیکوز انجام شد. روشهایی برای کاهش بروز آفلاتوکسین در محصولات نیز ، با تأکید بر فن آوری سازگار با محیط زیست با استفاده از سویه های آتوکسیژنیک Aspergillus flavus ارائه شد. آفلاتوکسین ها به طور گسترده اجتناب ناپذیر هستند و آلاینده های طبیعی مواد غذایی و خوراک ها هستند و تأثیرات جدی بر سلامت ، بهره وری کشاورزی و دام و ایمنی مواد غذایی دارند. آنها متابولیت های ثانویه تولید شده توسط گونه های آسپرژیلوس هستند که در سه بخش اصلی از جنس توزیع شده اند (بخش Flavi ، بخش Ochraceorosei و بخش Nidulantes). وضعیت اقتصادی نامناسب یک کشور به دلیل شرایط نامناسب ذخیره سازی که معمولاً برای رشد کپک و تولید مایکوتوکسین مناسب هستند ، خطر و میزان آلودگی محصول را تشدید می کند: دمای ۲۲ تا ۲۹ ◦C و فعالیت آب از ۰٫۹۰ تا ۰٫۹۹٫ این وضعیت به موازات شیوع سرطان زیاد کبد و موارد آفلاتوکسیکوز حاد گاه به گاه که با این مناطق همراه بوده اند ، همراه شدند. مطالعات ارزیابی ریسک نشان داد که کشورهای جنوب شرقی آسیا (SEA) و کشورهای جنوب صحرای آفریقا (SSA) همچنان در معرض خطر بالایی هستند و جدا از تجدید نظر در محدودیت های استاندارد تنظیم مقررات ، اقدامات دیگری برای جلوگیری یا آلوده سازی محصولات برای اقدامات مناسب انجام می شود حفاظت از بهداشت عمومی در واقع ، مروری بر انتشار آفلاتوکسین در غذاها و خوراکهای منتخب کشورهایی که محصولات آنها به طور کلاسیک به دلیل بالاترین آلودگی به آفلاتوکسین ها شناخته می شود ، نشان می دهد که علیرغم تلاش های فشرده ای که برای کاهش چنین مواردی انجام شده ، تمایل مشخصی وجود نداشته است ، به استثنای آفریقای جنوبی ، به سمت پیشرفت های مداوم. با این وجود ، ارزیابی ریسک جهانی از وضعیت جدید در مورد آلودگی محصولات با آفلاتوکسین توسط سازمان های بین المللی با تخصص لازم برای ارزیابی آنچه که در حال حاضر هستیم ارائه شده است(مسائل بهداشتی و بروز در کشورها).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.