light box
امتیاز 2.65 ویژگی‌های بالینی و عفونت همزمان ۳۵۴ بیمار بستری با COVID-19 در ووهان، چین">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 15
تعداد کلمات : 3900
مجله : Microbes and Infection
انتشار : 2020
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:ویژگی‌های بالینی و عفونت  همزمان  ۳۵۴ بیمار بستری با COVID-19 در ووهان، چین: یک مطالعه همگروهی گذشته نگر

چکیده

از دسامبر ۲۰۱۹، ویروس کرونا ویروس جدید، SARS-CoV-2، باعث شیوع ذات الریه در شهر ووهان شد و به سرعت در سراسر چین و جهان گسترش یافت. با این حال، ویژگی‌های بالینی و عفونت همزمان با سایر عوامل بیماری زای تنفسی بیماران مبتلا به COVID-19 و عوامل مرتبط با شدت COVID-19 هنوز محدود است. در این مطالعه همگروهی گذشته نگر، ما ۳۵۴ بیمار بستری با COVID-19 بستری در بیمارستان رنمین دانشگاه ووهان را از ۴ فوریه ۲۰۲۰ تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۰ شامل کردیم. ما سطح اینترلوکین -۶، اینترلوکین -۱۰، پروتئین واکنش پذیر C، D را پیدا کردیم. دیمر، تعداد گلبول‌های سفید خون و تعداد نوتروفیل ها به ترتیب در مردان و موارد بحرانی به ترتیب در مقایسه با زنان و موارد شدید و خفیف افزایش یافت. با این حال، لنفوپنی در مردان نسبت به زنان شدیدتر بود و میزان فاکتور نکروز تومور آلفا در موارد بحرانی به طور قابل توجهی از موارد شدید و خفیف کاهش یافت. ۵/۲۳٪ موارد شدید و ۴/۲۴٪ موارد بحرانی با سایر عوامل بیماری زای تنفسی آلوده بودند. علاوه بر این، تجزیه و تحلیل رگرسیون چند متغیره گام به گام نشان داد که عفونت همزمان، تعداد لنفوسیت‌ها و سطح D-dimer با شدت COVID-19 همراه است. این یافته‌ها سرنخ‌های مهمی را برای شناسایی بیشتر مکانیسم‌ها، ویژگی‌ها و درمان بیماران مبتلا به COVID-19 فراهم می‌کند(بیمار بستری با COVID-19 در ووهان).

Title: Clinical characteristics and co-infections of 354 hospitalized patients with COVID-19 in Wuhan, China: a retrospective cohort study

Abstract

From December 2019, a novel coronavirus, SARS-CoV-2, caused an outbreak of pneumonia in Wuhan city and rapidly spread throughout China and globally. However, the clinical characteristics and co-infection with other respiratory pathogens of patients with COVID-19 and the factors associated with severity of COVID-19 are still limited. In this retrospective cohort study, we included 354 inpatients with COVID-19 admitted to Renmin Hospital of Wuhan University from February 4, 2020 to February 28, 2020. We found levels of interleukin-6, interleukin-10, C-reactive protein, D-dimer, white blood cell count and neutrophil count were clearly elevated in males and critical cases compared with females and severe and mild cases, respectively. However, lymphopenia was more severe in males than females and levels of tumor necrosis factor alpha were reduced significantly in critical cases than severe and mild cases. 23.5% of severe cases and 24.4% of critical cases were co-infected with other respiratory pathogens. Additionally, stepwise multivariable regression analysis suggested that co-infection, lymphocyte count and levels of D-dimer were associated with severity of COVID-19.These findings provide crucial clues for further identification of the mechanisms, characteristics and treatments of patients with COVID-19.

      ثبت دیدگاه

        • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
        • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
        • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

      برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

      محصولات مشابه
      مقاله ی مروری در خصوص فرایند زیست شناختی احیا و اصلاح خاک در مهندسی عمران
      خـریـد محـصـول
      بودجه بندی سرمایه ای مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتی
      خـریـد محـصـول
      مقایسه کاربرد سنتی خانه‌های حیاط دار در دو شهر
      خـریـد محـصـول
      تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
      خـریـد محـصـول
      پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
      خـریـد محـصـول
      جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
      خـریـد محـصـول
      بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
      خـریـد محـصـول
      دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
      خـریـد محـصـول
      الگوهای دلبستگی(وابستگی) والدین در مادران کودکان مبتلا به اختلال اضطراب
      خـریـد محـصـول
      استراتژی‌های تمایز و عملکرد بانک‌های پول سپرده گذاری در بندر هارکورت، نیجریه
      خـریـد محـصـول
      ثبت اختراع یا انتشار مقاله

      ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

      در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

      از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

      در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
      برو بالا