light box
امتیاز 3.60 مقاومت کلی فازهای پاتوژن غذا زاد به افزودنی های به کار برده شده در تولید مواد غذایی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 19
تعداد کلمات : 5100
مجله : Science
انتشار : 2016
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:مقاومت کلی فازهای پاتوژن غذا زاد به  افزودنی های به کار برده شده در تولید مواد غذایی

چکیده

به منظور ارزیابی این که آیا کلی فاژ ها را می توان همراه با   افزودنی های غذایی به کار برد یا نه، شش فاژ لایتیک در برابر سویه های پاتوژنیک ای کولای از نظر مقاومت به  مواد افزودنی استفاده شده در صنایع گوشتی و لبینات تست شدند. همه فاژ های ارزیابی شده به طور کامل بعد از یک دقیقه انکوباسیون در دمای ۲۵ درجه  در زمانی که درمعرض اسید استیک  و لاکتیک  در ۴ درصد v/v بدون تعدیل ph قرار گرفتند و به طور کامل غیر فعال شدند در حالی که زیست پذیری فاژ  زمانی که  PH  تا ۵ تعدیل شد ثابت باقی ماند( ۴ درصد   نمک سدیم بعد از ۲۴ ساعت انکوباسیون). در رابطه بااثر مواد افزونی افزوده شده به محصولات لبنی در زیست پذیری فاژ،  هر فاژ( ) با   نایسین(۰٫۲۵ میلی گرم بر میلی لیتر) بعد از  ۲۴ ساعت انکوباسیون زیست پذیری خود را حفظ کرد. به علاوه،  زیست پذیری فاژ یا تا حدودی تحت تاثیر قرار گرفت یا  زمانی که فاژ ها در معرض  کیموزین قرار گرفتند اصلا تحت تاثیر قرار نگرفت. این نتایج اثبات کرد که فاژ  ها  را می توان در برابر سویه های پاتوژنتیک ای کولای همراه با مواد افزودنی دیگر به عنوان یک مانع اضافی  برای بهبود ایمنی مواد غذایی مورد استفاده قرار داد(مقاومت کلی فازهای پاتوژن غذا).

Title: Resistance of foodborne pathogen coliphages to additives applied in food manufacture

Abstract

In order to evaluate whether coliphages can be used in combination with food additives, six lytic phages against pathogenic Escherichia coli strains were tested for their resistance to additives commonly used in the dairy and meat industries. All the phages evaluated were completely inactivated after a 1-min incubation at 25 C when exposed to acetic and lactic acids at 4% v/v without pH adjustment, whereas phage viability remained unchanged when pH was adjusted to 5.0 (acetic) and 4.5 (lactic). Likewise, the six phages proved to be highly resistant to both acetate and lactate (4%; sodium salts) after a 24-h incubation. When phage viability was evaluated at 25 C in Tris-Magnesium-Gelatin buffer supplemented with nitrite (0.015% w/v), phage titers were never below 7e8 log10 PFU ml1 for all the phages tested. Regarding the influence of additives added to dairy products on phage viability, each phage (1078 PFU ml1) challenged with nisin (0.25 mg ml1) remained viable after a 24 h-incubation. In addition, phage viability was either slightly affected or not affected at all when phages were exposed to chymosin. These results proved that phages can be used against pathogenic E. coli strains along with other additives as an additional hurdle in order to improve food safety.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
اثر واسطه‌ای عملیات منابع انسانی راهبردی بر مدیریت دانش و عملکرد شرکتی
خـریـد محـصـول
خود مدیریتی چند سطحی در مدارس: توسعه بیشتر مدیریت مدرسه محور در هنک کنگ
خـریـد محـصـول
سازمان دهی نسبی و ارتباطی سامانه ها و زیست بوم های کارآفرینانه
خـریـد محـصـول
مدیریت تغییر در تحویل پروژه های پیچیده: مدیریت پیکر بندی، اطلاعات دارایی
خـریـد محـصـول
رابطه عملکرد- خلاقیت: چگونه پاداش دهی موجب بروز خلاقیت می‌شود
خـریـد محـصـول
تعاریف تاب آوری اجتماع: یک تجزیه تحلیل
خـریـد محـصـول
اندازه گیری ساختار و روش های اعتبارسنجی در MIS و تحقیقات رفتاری
خـریـد محـصـول
عوامل مؤثر بر کارایی و پذیرش سیستم‌های گزینش الکترونیک
خـریـد محـصـول
بهینه سازی مدیریت پایه های Pinussylvestris L. هم سال در گالیسیا، شمال غرب اسپانیا
خـریـد محـصـول
چالش‌ها و راهبردهای مدیریت جهانی منابع انسانی: مطالعه موردی از ایالات متحده و کانادا
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

برو بالا