light box
امتیاز 2.65 کاربرد یک میدان فرا صوت یکنواخت سطح پایین برای تسریع زیست فراوری انزیمی پنبه">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 26
تعداد کلمات : 5700
مجله : Cellulose Chem. Technol
انتشار : 2009
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:کاربرد یک میدان فرا صوت یکنواخت سطح پایین برای  تسریع زیست فراوری انزیمی پنبه

 چکیده

تولید زیست فراوری انزیمی پنبه به میزان قابل توجهی خطر کمتری دارد، پساب آن به آسانی زیست تخریب پذیر است ، هنوز چند نقص ، مانند هزینه های فرآوری گران و نرخ واکنش آهسته ، که مانع پذیرش آن در سطح صنعتی می باشد ، وجود دارد. تحقیقات ما نشان داد که معرفی یک انرژی کم ، در راه حل های آنزیم فرآوری فراصوت یکنواخت تا به میزان قابل توجهی کارایی آنزیم ها را افزایش داده و سرعت واکنش خود بهبود یافته است . ثابت شده است که در بر داشت زیر ویژگی های خاص از ترکیب آنزیم/ زیست فراوری انزیمی پنبه بسیار مهم عبارتند از :  الف) اثرات کاویتاسیون ناشی از معرفی یک میدان فراصوت در فرآوری آنزیم تا حد زیادی افزایش جابجایی مولکول های آنزیم نسبت به سطح بستر را ایجاد می کند،    ب) تاثیر مکانیکی تولید شده توسط فروپاشی حباب های کاویتاسیون، یکی از مزایای مهم را فراهم می کند ، که از “باز کردن” سطح بسترهای جامد به عمل آنزیم ایجاد می شود، ج) اثر کاویتاسیون چند صد برابر بیشتر در سیستم ناهمگن (جامد بستر مایع) نسبت به سیستم های همگن است ، و د) در آب، حداکثر اثر کاویتاسیون در ° C 50 است ، که درجه حرارت مطلوب برای بسیاری از آنزیم های صنعتی می باشد. در مقیاس آزمایشگاهی، معرفی انرژی فراصوت در محفظه واکنش در طول زیست فراوری آنزیمی پارچه پلی استری و آنزیم زیستی تبدیل ماشین پنبه پاک کنی و پسماند کتان و پنبه کهنه منجر به بهبود قابل توجهی در بهره وری آنزیم می شود (میدان فرا صوت یکنواخت سطح پایین).

TITLE: APPLICATION OF A LOW-LEVEL, UNIFORM ULTRASOUND FIELD FOR THE ACCELERATION OF ENZYMATIC BIO-PROCESSING OF COTTON

Abstract

Enzymatic bio-processing of cotton generates significantly less hazardous, readily biodegradable wastewater effluents, yet having several critical shortcomings, such as expensive processing costs and slow reaction rates, which impedes its acceptance at an industrial level. Our research showed that the introduction of a low-energy, uniform ultrasound field in enzyme-processing solutions greatly improved enzyme efficiency by significantly increasing their reaction rate. It has been established that the following specific features of combined enzyme/ultrasound bio-processing of cotton are critically important: a) the cavitation effects caused by the introduction of an ultrasound field in the enzyme processing solution greatly enhance the transport of enzyme macromolecules towards the substrate surface, b) the mechanical impact, produced by the collapse of the cavitation bubbles, provides an important benefit, that of “opening up” the surface of the solid substrates to the action of enzymes, c) the effect of cavitation is several hundred times higher in heterogeneous (solid substrate-liquid) than in homogeneous systems, and d) in water, the maximum effects of cavitation occur at ~50 °C, which is the optimum temperature for many industrial enzymes. At a laboratory scale, the introduction of ultrasonic energy in the reaction chamber during enzymatic biopreparation of greige cotton fabrics and enzymatic bio-conversion of cotton gin and cotton lint waste biomass in sugars resulted in a significant improvement in enzyme efficiency.

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    اثر واسطه‌ای عملیات منابع انسانی راهبردی بر مدیریت دانش و عملکرد شرکتی
    خـریـد محـصـول
    خود مدیریتی چند سطحی در مدارس: توسعه بیشتر مدیریت مدرسه محور در هنک کنگ
    خـریـد محـصـول
    سازمان دهی نسبی و ارتباطی سامانه ها و زیست بوم های کارآفرینانه
    خـریـد محـصـول
    مدیریت تغییر در تحویل پروژه های پیچیده: مدیریت پیکر بندی، اطلاعات دارایی
    خـریـد محـصـول
    رابطه عملکرد- خلاقیت: چگونه پاداش دهی موجب بروز خلاقیت می‌شود
    خـریـد محـصـول
    تعاریف تاب آوری اجتماع: یک تجزیه تحلیل
    خـریـد محـصـول
    اندازه گیری ساختار و روش های اعتبارسنجی در MIS و تحقیقات رفتاری
    خـریـد محـصـول
    عوامل مؤثر بر کارایی و پذیرش سیستم‌های گزینش الکترونیک
    خـریـد محـصـول
    بهینه سازی مدیریت پایه های Pinussylvestris L. هم سال در گالیسیا، شمال غرب اسپانیا
    خـریـد محـصـول
    چالش‌ها و راهبردهای مدیریت جهانی منابع انسانی: مطالعه موردی از ایالات متحده و کانادا
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا